Kids er en hyldest til døden. Koreografien undersøger, hvordan en elsket krop forvandles i de sidste dage af livet. De tre kunstnere på scenen danser til lydoptagelser af Kuan-Hsiang Liu og hans mor i løbet af hendes kemoterapi. Forvent at tage et dybt dyk ned i et ritual med besynderlige, snoede og drillende bevægelser, men i en rolig og fredelig atmosfære.

Præsenteres som del af Aerowaves' nye udveksling med The Taiwan Dance Platform (udvalgte fra 2016 Taiwan Dance Platform).

I partnerskab med National Kaohsiung Center for the Arts.

Biografi

Kuan Hsiang Liu

Som uafhængig koreograf er Kuan-Hsiang Liu blevet nomineret til Taishin Arts Award, en af de mest prestigefyldte kunstpriser i Taiwan. Han modtog prisen i fire på hinanden følgende år: for hans første solo ’Hero’ (2014), ’Void’ (2014 i samarbejde med Taipei Chamber Singers), Wild Never Exist ( 2015) og Kids (2016).

Hans andre værker, herunder værker for Taipei Poetry Festival (2016) og duetten "Birthday", er skabt i samarbejde med HORSE Dance Theater. I 2017 er hans værk ’Karma’ blevet bestilt af Cloud Gate Dance Foundation. Han fik titlen som bedste koreograf ved Golden Dance Award og andenpladsen i 4. Myfone Litterature Award.