Den danske komponist og guitarist Mikkel Plougs guitar og den amerikanske koreograf og danser Tilman O'Donnells dans smelter sammen med den underfundige sprogmelodi og rytmik af filosoffen Alain Badious stemme.

Badious underfundige sprogmelodi, harmonik og rytmik fungerer som byggesten for forestillingens lydside bygget op af solo-guitar  fra Mikkel Ploug, der spiller unisont med Alain Badiou og derved åbenbare sprogets underfundige musik. Tilman fortolker og bearbejder Alain's filosofi gennem koreografi og dans - som han tidligere har gjort i værker skabt til bl.a. Cullbergballeten i Stockholm og Corpus på Det Kgl. Teater i København.

Forestillingen bevæger sig i grænselandet mellem koncert, dans og filosofiforelæsning, og inviterer publikum ind i et smukt, nørdet univers fyldt med nærhed og refleksion.

Tilman O'Donnell arbejder over hele verden som danser, koreograf og underviser. Mikkel Ploug er kendt for sit stemmekompositoriske arbejde herhjemme hvor han bl.a. har optrådt i en række radioprogrammer med musikalske analyser af politikeres sprogmelodi.