GOLEM - En moderne Frankenstein-forestilling

GOLEM foregår i en futuristisk, men alligevel velkendt verden, hvor teknologien og markedsøkonomien har udviklet sig langt udover grænserne for menneskelig kontrol. Golem er en skabning af ler, der arbejder for mennesker, og den menneskeskabte ler-tjeneren er blevet et ”must-have”, en uundværlig ingrediens for et bedre liv. Men selve dens eksistens truer fremtidsudsigterne for dem, der skabte den. Faren ligger ikke i om maskinerne bliver mere som mennesket, men i om mennesket bliver mere som maskinerne.

Unikt og visuelt blændende show
I en blanding af håndlavet animation, claymation, levende musik og performance er GOLEM en dystopisk fabel for det 21. århundrede, som intelligent og satirisk udforsker et af de store spørgsmål i den moderne verden: Hvem eller hvad er i kontrol over vores teknologier? Det engelske kompagni 1927 indbyder publikum til at tage et skridt ind i en mørk og fantastisk fortælling, der er som en kæmpe grafisk roman, der vækkes til live. Gør dig klar til at fare vild i denne bizarre, sjove og moderne Frankenstein historie.

 

ILT FESTIVAL

ILT - International Levende Teater!

5 dage med international scenekunst i særklasse på Bora Bora og byens andre teatre. Oplev klassisk drama, dans, nycirkus, fysisk teater, installationer og dukke- og animationsteater.

Mere info på www.iltfestival.dk