GRATIS OUTDOOR EVENT

I forbindelse med Verdensbilleder præsenterer Bora Bora en gratis udendørs forestilling i midtbyen - to gange i løbet af dagen kl. 17.00 og 20.00.

"Hill Sphere" er en "aerial dance" performance af koreograf Wanda Moretti og musiker Marco Castelli - med seks dansere hængende fra en kran.

"Hill Sphere" er et udtryk, der angiver indflydelse af gravitationsrum i forhold til en anden krop. Hver bevægelse, vi beslutter os for at lave, kræver, at vores kroppe øjeblikkeligt løser et problem med dynamisk ligevægt, hvor nervesystemet, muskulatur og skelet integreres perfekt. Hver ændring af disse systemer fører til en ændring af tyngdekraften. Den performative handling indgår i dialog med de omgivelser - fra omkredsen til centrum, fra jord til himmel, i forhold til de flydende rum.

 

Om Il Posto

Il Posto er det første kompagni i Italien, der har specialiseret sig i at optræde på vertikale overflader. Startet i 1994 i Venedig gennem partnerskabet mellem koreograf Wanda Moretti og musikeren Marco Castelli har kompagniet skabt vertikale forestillinger, der kombinerer dans, arkitektur og musik, i en dramaturgien smelter sammen med de steder, hvor de præsenteres - og dermed inspirere til nye ideer, refleksioner og perspektiver.

Il Posto producerer vertikal dans på historiske og moderne bygninger, indendørs og udendørs, på broer, tårne, kraner, men også i teatre, museer og industrielle omgivelser.

www.ilposto.org