Ville vi gøre noget anderledes, hvis vi vidste, hvordan det hele ville ende en dag? ’Guide’ er en hypnotisk, audiovisuel oplevelse, hvor fortid og nutid bliver ét. Mens en danser former laserlyset, indhyllet i elektronisk musik, vandrer vi gennem en sci-fi version af livet efter døden.

Stykket blev tildelt tre priser ved the Czech Dance Platform 2016; Audience Award, The Light Design Award og The Dancer of the Year Award for Jaro Ondruš.

Biografi

Vera Ondrasikova
Vera Ondrasikova er koreograf og danser, hun er uddannet fra Academy of Performing Arts i Prag i Koreografi og Fine Arts.

Som danser har hun samarbejdet med flere tjekkiske og udenlandske koreografer. I 2005 blev hun tildelt titlen ”Most Outstanding Dancer” på festivalen Masdanza (Spanien). Hun blev nomineret til "Dancer of the Year" på the Czech Dance Platform Festival samt ”Das beste Deutshe Solo konkurrence” i Leipzig.

Hendes forestillinger er blevet præsenteret på Tanec Praha Festival, Biennalen de la Danse i Lyon, Aerodance i Amsterdam, Cynetart i Dresden og Masdanza på de kanariske øer.

Dan Gregor
Dan Gregor er billedkunstner, som skaber interaktive og dynamiske lysinstallationer i det offentlige rum. Som en af grundlæggerne af The Macula, blev han involveret i video installationer på Prags Klokketårn, New Museum of Liverpool, Khora I. og Khora II.

I 2013 skabte han den interaktive installation ’Archifon’ med musikeren Floex, der blev præsenteret på Festival Nuit Blanche i Bruxelles og på Ars Electronica. I 2014 skabte han ’Standoffish’ en interaktiv installation præsenteret på Multimedia Center Gantner i Bourogne (Frankrig). I 2015 begyndte han et samarbejde med den norske musiker ’Biosphere’.