- en skarp og hårdtslående jubilæums-cocktail

Kassandra Production fejrer 15 års jubilæum med en skarp cocktail af hårdtslående og hylende morsomme scener fra repertoiret – serveret med nye og overraskende twists.

Glitch On The Rocks er en hyldest til de øjeblikke hvor filmen knækker, facaden krakelerer, man står med bukserne nede – man er på glidebane! Med humor, galskab og bizarre kommentarer til tidens strømninger, er der lagt op til en bomstærk scenisk cocktail.

Glitch On The Rocks byder på vanvittige baglæns koreografier, splitterravende shopaholics, dansende mænd i hjerteskærende højhælet paso double, en mandlig Scheherazade, top-tunede performancekonsulenter, grædende pengeinvestorer, bazooka-skydende mænd i kvindetøj, et tragikomisk overskægsorkester ... og meget, meget mere!

Med det legendariske og velsvingende ’overskægsorkestret’ i ryggen, bydes DU velkommen til et sandt festfyrværkeri, med nogle af Danmarks mest markante scenekunstnere.

Slip tøjlerne for en stund!

Welcome to the GLITCH!

15 ÅR MED KASSANDRA PRODUCTION

Glitch On The Rocks er en fejring af de sprækker, kortslutninger og andre ’glitches’, som gør verden til et mere nuanceret, farverigt og udfordrende og sted at være. Det er samtidig en fejring af Kassandra Production, som gennem 15 år ufortrødent har lavet original og kompromisløs scenekunst under kunstnerisk ledelse af Annika B. Lewis. Det er blevet til mere end 25 produktioner, som bevæger sig i spændingsfeltet mellem dans, teater, media og performance kunst.

Kom og fejr dette sammen med os!

Glitch On The Rocks produceres af Kassandra Production i samarbejde med Bora Bora