UDSOLGT!

OBS! Kun én publikummer per forestilling - fem forestillinger om dagen.
Billetter kan kun købes online. Ikke i døren.
Forestillingen foregår på engelsk. Indgang via glas sidedør i skolegården.

"GARDEN" er en unik performance-oplevelse, hvor du som publikum - kun én person ad gangen - blive direkte inddraget i en surrealistisk eventyrverden og intime møder. En rejse i en drømmeagtig labyrint, hvor du vil møde en verden, der bedst kan beskrives som inspireret af Twin Peaks og Alice i Eventyrland!

Valget ligger i dine hænder og giver dig muligheden for selverkendelse og leg. Mød karakterer og silhuetter i en historie, der udvikler sig med dig som hovedperson.

I denne performance kan du vælge hvem du vil være, skabe din egen identitet og foretag dine egne valg og derved påvirke den performance, som du oplever. I "GARDEN" bliver grænserne til performance udvisket, når du bliver til den, du tør blive. Hvem er du, når du forlader "GARDEN"?

Ingen forestillinger på søndage.

Anbefales til publikum over 17 år.
Nøgenhed forekommer.

 

Bemærk venligst:
Der er kun 55 billetter i alt til denne performance-oplevelse og hver enkelt persons individuelle eventyr er på bestemte tidspunkter mellem den 12. og 23. september. Billetter skal købes online, da ingen billetter sælges i døren. Book i forvejen og undgå at blive skuffet.

 

Om HimHerAndIt Productions

Andreas Constantinou er en koreograf, singer/songwriter og billedkunstner. I begyndelsen af 2003 stiftede han HIMHERANDIT Productions.

Han har optrådt og præsenteret sin performancekunst og musikværker i teatre, gallerier, barer og festivaler i Europa og Asien siden 2004. Bl.a. på venues som The South Bank, Bonnie Bird Teater, Robin Howard Dance Theater, Archauz og Donau Festival i Østrig.

I april 2015 producerede HIMHERANDIT dobbeltforestillingen "ReDoing GENDER" og "The WOMANhouse" på Bora Bora. Førstnævnte har siden turneret rundt i verden, bl.a. på flere festivaler, og sidstnævnte blev udvalgt til at være blandt AerowavesTwenty i 2016 - tyve forestillinger med lovende kompagnier udvalgt af de over 50 europæiske dansehuse i netværket Aerowaves.

I september 2016 havde den anden dobbeltforestilling "WoMAN" og "WOMAN" premiere på Bora Bora. De blev i foråret 2017 nomineret til en Reumertpris og sidstnævnte udvalgt at være blandt AerowavesTwenty i 2017 - og hermed også vist på Spring Forward Festival i Aarhus samme år.

Uddannet ved Europas førende konservatorium for moderne dans Laban i 2003 og har siden arbejdet og samarbejdet med nogle af Europas førende kunstnere som Kitt Johnsons 'X-ACT, PunchDrunkTheatricalExperiences, Athina Vahla, CandoCo Dance Company og Uniform.