Forestillingen præsenteres på Bora Bora i et dobbeltprogram sammen med forestillingen "Dans, for Satan". Billet gælder til begge forestillinger.

"Forecasting" er baseret på en samling amatørvideoer taget fra verdens største videodelings-websted: YouTube. Forestillingen anvender denne ramme som en fiktions-trigger, en butik af tegn og betydninger, en sum af artikuleringer, der pålægger brugeren en øvelse i fragmentarisk informationsbehandling. På scenen manipulerer performeren en bærbar computer, hvor YouTube-videoer kører på skærmen - udvalgt til at passe med den menneskelige størrelse.

Fra dette enkle kriterium opstår et sæt rumlige og tidsmæssige forskydninger. Skærmen bliver skæringspunktet mellem kunstnerens krop og den to-dimensionelle verden af ​​billeder, der repræsenterer andre mennesker på andre steder. Resultatet er en svimlende hybridoplevelse, en ubestemt zone oplyst ​​videoer af ​​hverdagens banale situationer, bevægelser og genstande omdannet til nye værktøjer til ens egen fortælling.

"Forecasting" er tredje del af en trilogi "Theory of the performance to come or the only way to avoid the massacre is to become its authors?".

Forestillingen blev udvalgt af det europæiske netværk af danseteatre, Aerowaves, til at være blandt de 20 bedste nye talenter, der skal præsenteres rundt i Europa i 2018.