URPREMIERE

FEST er en danseforestilling for børn og voksne om livets mærkværdige fest.

Det regner og regner og regner. Evald sidder i gennemblødt tøj, med vand i gummistøvlerne og en druknet hat på hovedet. Han sidder på en meget stor stol, for han føler sig uendeligt lille. Uendeligt lille i verdens kedeligste verden, på årets dummeste dag. Evalds legetøj er så ubrugeligt, at det er blevet usynligt. Han nærmest smelter af kedsomhed, og kedsomheden bliver til en stor lodden klat på gulvet. Klatten bliver til en mand, der løfter sin hat og trækker en glaskugle frem. Evald ryster kuglen, og så begynder festen…

Forestillingen henvender sig primært til børn i alderen 4 til 8 år.

FEST er gennemført med støtte fra Statens Kunstråds scenekunstudvalg, Århus Kommune og Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond.

 

Om LiminalDK

Adelaide Bentzon er - sammen med Erik Pold - kunstnerisk leder af performanceteatret LiminalDK, som har præsenteret adskillige arrangementer blandt andet på Dansehallerne, Københavns Musikteater og det daværende Entréscenen. Adelaide Bentzon har de seneste år iscenesat flere projekter for børn og unge. Herunder de to Secret Hotel performance-danse-foredrag Hoved og Hale - for 2.-5. klasse - og K.R.O.P - for de 13-19 årige. Hoved og Hale har spillet over 90 forestillinger på skoler rundt i landet gennem Dans for Børn-ordningen. K.R.O.P som bl.a. er udviklet med elever fra Esbjerg Gymnasium, havde premiere på Bora Bora i maj 2014 og turnérer i 2015.

www.liminal.dk

Download inspirationsmateriale til skoler og børnehaver