"feelings" er en danseforestilling om og med følelse(r) - med original musik af Dean Blunt.

"feelings" er en ramme og en dans, hvor følelser er uigennemsigtige og modellerbare. Hvor former for følelser og følelser af former overlapper, og hvor det er uafklaret om det, du føler, kommer fra dig eller til dig. Bestemmer du selv hvad du føler eller gør andre det?

Publikum sidder på scenen spredt rundt på farverige memoryfoam-madrasser. Omkring dem bevæger dansere sig. Helt tæt, langt fra og i forskellige tempi og former. Nogle gange søger de direkte øjenkontakt. Andre gange forsvinder de imellem de siddende publikummer for senere at dukke op igen på uforudsigelige tidspunkter. Dansen sker tæt på, langt væk, på alle sider og indeni dig.

Du får et ansvar, når du vælger hvad du kigger på. Du bliver konfronteret med din egen tilstedeværelse midt i det hele sammen med resten af publikum og danserne omkring dig. Og måske vigtigst af alt: Hvilke muligheder har du for at forandre hvad du føler?

En morgen kigger du på en sky og ser en figur. Du opdager at figuren er inden i dig, så du indser, at du hellere må blive venner med den. Den næste dag ser du flere figurer. Figurer over det hele! Du bliver venner med dem alle sammen, og de bliver dit usynlige slæng. De begynder at vejlede dig, og det tager ikke lang tid før du er totalt afhængig af dem. Du kan ikke længere leve uden dem.
Alligevel er der nogle dage, hvor de er lede mod dig, de manipulerer, vildleder eller ghoster dig. På sådanne dage mistænker du dem for at være dobbeltagenter. Og du begynder at tvivle på om de er dine usynlige venner eller andres usynlige venner.

"feelings" undersøger af følelsernes politik og stiller spørgsmål om relationerne mellem subjekter og følelser. Dine "egne" følelser eller "andres" følelser. "feelings" starter fra formodningen om, at følelser er noget du gør - frem for noget du har. Derfra føler forestillingen sin vej frem og prøver at omridse hvordan sådanne formodninger kan informere relationer mellem mennesker, i og udenfor dans.

"feelings" er en del af en overordnet undersøgelse, der hedder "analysis", som blev initieret af Adriano Wilfert Jensen i 2017. Projekt har forskellige formater og aktiviteter. Indtil videre har Karima El Amrani (FR), Stefan Govaart (NL), Sandra Lolax (FI), Alexandra Tveit (NO), Marie Ursin (NO), Anne Juren (FR), Simon Asencio (FR), Dina El Kaisy (DE), Dean Blunt (UK) og Chloe Chignell (AUS) taget del i dens udvikling.

På Bora Bora bliver feelings danset af Karima El Amrani, Stefan Govaart, Alexandra Tveit, Marie Ursin, Chloe Chignell, Sandra Lolax og Simon Asencio, i et rum udviklet sammen med Simon Asencio og med original musik af Dean Blunt.

Om Adriano Wilfert Jensen

Adriano Wilfert Jensen arbejder med dans og koreografi på for at analysere og producere betingelser for relationer. Hans praksis manifesterer sig i at skabe, udføre, kuratere, repræsentere og sælge koreografi, danse for andre kunstnere, såvel som andre beskæftigelser som en serie af cocktail hang outs, publikationer, researchprojekter, undervisning, en BBQ salon osv.

Sammen med Simon Asencio har han siden 2014 udført Galerie - et immaterielt galleri for immaterielle kunstværker. Og sammen med Emma Daniel danser han for dinosaurerne i "Spending Time With Dinosaurs". Sammen med Linda Blomqvist, Anna Gaiotti og Emma Daniel organiserede han Indigo Dance Festival, Magazine og Tink Thank på Performing Arts Forum.