AFLYST

”Engel” præsenteres i et dobbeltprogram sammen med ”Stigma”. Billetten gælder til begge forestillinger.

Hvor er englene i vores tid?
Hvem guider os igennem nutidens kaos?
En cirkusakrobat og en danser smelter sammen i en fysisk dialog.

En forestilling om at omfavne de mange ubegribelige sider ved at være menneske. Mød spørgsmål uden at give svar og slut fred med de ting, der er vanskelige at forklare.

Hvad er bevidsthed? Når en tanke opstår, hvor kommer den fra? Vi sanser og oplever verden omkring os på mange forskellige måder. Det kan være vanskeligt for os at forstå det, som ikke kan formuleres og frygten for det ubegribelige kan være en forhindring for os.

"Engel" er inspireret af digtet “Stof dat als een meisje”, hvor poeten Toon Tellegen beskriver en mand, som bliver jagtet af en engel.

Forestillingen blev udvalgt 2019's 20 prioriterede nye danseforestillinger af det europæiske Aerowaves-netværk af danseteatre. Hvert år vælger dette netværk - som Bora Bora er en del af - de mest lovende, talentfulde koreografer i Europa.

Vinder af the hollandske pris BNG Bank Dans Prijs. Ur-premiere på Arctic Arts Festival, Harstad Kulturhus, Norge, 27. juni 2018.

Forestillingens musik er skabt af Rutger Zuydervelt (Machinefabriek) og kan høres og købes her.

 

Om Marta Alstadsaeter (N) & Kim-Jomi Fischer (NL)

Kim-Jomi og Marta mødtes i 2015 og med deres forskellige baggrunde i dans og cirkus førte det til et givtigt samarbejde. I løbet af det sidste år har de to sammen skabt deres eget bevægelsessprog og kreerer værker sammen, hvor de kan gå ud over rammerne i deres discipliner og dykke ind i den fysiske kommunikation mellem dem. De skaber nu værker sammen i Norge og Holland i tæt samarbejde med Dansateliers (NL) og Dansarena Nord (NO).

Kim-Jomi er født ind i en familie af street performers og blev introduceret til partnerakrobatik i en tidlig alder. Marta kommer fra en familie af billedkunstnere og vil egentlig have været forfatter, men inspireret af et mere fysisk sprog specialiserede hun sig i hånd til hånd akrobatik og fik en bachelorgrad i Circus Arts fra Codarts University i Rotterdam.

Website: martaandkim.com