Junge Hunde Festival er et sted for møder; møder mellem kunstarter, møder mellem kunstnere, udveksling mellem publikum og kunstnere, og møder for at udveksle idéer, oplevelser, latter og måske en øl eller to til de daglige “late night meetings” på HeadQuarters.

Derfor kan du ud over de mange forestillinger, installationer og film også komme til forskellige mødesteder, hvor du kan være med til at diskutere kunst sammen med de mange gæstende udenlandske kunstnere og teaterfolk.

Hold dig opdateret her på siden for mere information om debatter, workshops og særarrangementer under festivalen.

SE PROGRAMMET FOR JUNGE HUNDE FESTIVAL 2012


Kamæleonsrummet

Kamæleonsrummet er åbent for publikum hver dag i festivalen kl. 14.30-16.30.

I ugerne op til festivalen har fem af byens kunstnere arbejdet sammen for at skabe et rum for oplevelser og forskellighed. Her vil de indtage det nye kulturproduktionscenter med et vaskeægte kunstproduktionssamarbejde.

Kom og se resultatet af det anderledes samarbejdsprojekt, hvor fem kunstneres verdener smelter sammen i skabelsen af Kamæleonsrummet.


Gratis program på Godsbanen

Fredag den 19. til lørdag den 27. oktober kl.10.00 – 18.00 kan du kvit og frit opleve film og performanceinstallationer på Godsbanen og på Teater Katapult. Du kan blandt andet se:

The Four Riders, Retrograde, Transformance, Stigma, Mind the Gap og Discounts.


Phoenix Test Flight by Wunderland

Præsentation og dialog om et eksperiment i performative oplevelsesrejser
Teater Katapult, lørdag d. 20. oktober kl. 15.00

Kom og høre om et fantastisk projekt: Et laboratorium, 11 internationale kunstnere med forskellige specialer mødtes i august sammen med en researcher for at undersøge og udvikle et kommende performanceværk. Denne eftermiddag kan du høre resultaterne af dette møde. Værket bliver interaktivt, sensorisk og site specific.


Audience diskussion

Onsdag den 24. oktober k. 15.00 på Bora Bora, Lille sal

Hvorfor moderne scenekunst er værd for publikum. Hvad ønsker vi at diskutere med publikum, når vi præsenterer dem en forestilling? Hvilken slags PR bør du / vi bruge til at informere publikum korrekt? Hvad skal vi skrive i programmet?


Junge Hunde-Domstolen

Publikumsfeedback og -kritik af forestillingen Big Hits
Bora Bora, Lille Sal, torsdag d. 25. oktober kl. 16.30

Vær en del af juryen, når Junge Hunde-anklageren mistænker en festivalforestilling for at bryde performanceloven. Junge Hunde-forsvareren bedyrer kunstnernes uskyld.
Junge Hunde-Domstolen er et feedback-koncept. Det arrangeres som en dialog mellem kunstnere, kritikere og publikum og via retssagsiscenesættelsen bliver de værste og bedste sider af forestillingen lagt på bordet råt for usødet, og det bliver startskuddet til en dybdegående, sjov og åben diskussion om kunst.


Performance Playdate

Lørdag den 27. oktober kl. 15.00 på Godsbanen, Den åbne scene.
Tilmelding påkrævet – kan ske gennem [email protected]

Hvordan ville det se ud, hvis publikum skulle opføre den performance, de netop har været vidne til? I et samspil mellem publikum og kunstnere får publikum lov til at genfortolke forestillingen ’Unfashion'. En anderledes måde at fordøje en scenekunstoplevelse på for publikum, og en unikt indblik i publikums indtryk for kunstneren.