OBS! De tidligere annoncerede gratis busser fra Aarhus til Skjød d. 27. og 28. september er aflyst pga. for få tilmeldinger til kørsel.

For dig, der tager offentlig transport, tilbyder vi gratis shuttlebus mellem Hadsten Station og Skjød tur/retur. Dog et begrænset antal pladser. Afhentning ved Hadsten Station kl. 18:30 til hverdagsforestillinger og kl 14:30 til weekendforestillinger. Der er afgang fra Skjød til Hadsten umiddelbart efter forestillingen. Vær opmærksom på, at du selv skal tage enten bus eller tog til og fra Hadsten station i rette tid til afhentning (for egen regning).
Denne shuttlebus kører kun på følgende dage: 22., 24., 29. og 30. september, samt 1. og 3. oktober. Denne gratis shuttlebusbillet bestilles sammen med din billet til forestillingen.

URPREMIERE!

Dans Din Nabo - en anderledes folkefest

En sjælden gang får man chancen for at lære sine naboer at kende på en ny måde! Den internationale kunstnergruppe hello!earth besøger landsbyen Skjød i Favrskov Kommune og genopliver forsamlingshusets og dansens urgamle funktion som socialt mødested.

En deltagende folkefest skabt sammen med de lokale borgere i landsbyen, med udgangspunkt i øjeblikke hvor bevægelse og fællesskab har betydet noget i vores liv.

Sammen med publikums egne historier skaber vi nuet, og vores historier bliver udgangspunktet for en ny slags Folkefest og en ny forståelse af vores fællesskab.

Når "Dans din nabo" løber af stablen den 22. september til den 4. oktober vil man i en 20 kilometers radius også hjemme i stuerne kunne følge med - og følge instrukserne - på frekvensen 90,4 Mhz mellem kl. 18.30 og 20.30. Lokalradioen er blevet en ramme om den anderledes "danseforestilling".
"Dans din nabo" er et publikumsdeltagende værk, som tager sit udgangspunkt i forsamlingshusets historiske funktion som samlingssted - et sted hvor man mødes og deler livets øjeblikke.

Du møder op i Skjød Forsamlingshus og får et par høretelefoner på. Musik lyder, og du mødes af Radio Dans din Nabo. Sammen med resten af publikum og lytterne hjemme i stuerne, bliver du ledt igennem aftenens program af Radio Dans din Nabos kyndige vært. Historier og øjeblikke genopstår, idet du følger instruktionerne i høretelefonerne, og sammen fejrer vi de små og store øjeblikke, livet består af.

OBS! Forestillingen den 23. september foregår på engelsk.

 

Støttegivere

Aarhus2017-sponsor.jpg

favrskovkommune-sponsor

kunstfonden_logo_300px

 

Samarbejdspartnere

skjødforsamlingshus.partner.jpg

gentænklandsbyen.partner