SPECIALTILBUD! Køb billet til både Dance For Me OG On/Volt på én gang for 180 kr. (normalt standardpris 300 kr.).
KØB HER!

Ármann Einarsson, 50 år, bor i Akureyri i det nordlige Island. Han er musikskolelærer, far til tre og har haft den islandske rekord i trespring siden 1979.

I 2013 afslørede han overfor sin svigerdatter, koreograf Brogan Davison, sit livslange ønske om at udføre moderne dans, helst på scenen, selv om han aldrig har haft nogen ordentlig dansetræning. Sammen udviklede de to denne prisvindende, varme og humoristiske danseforestilling, der stiller spørgsmålet: Er dans for alle? Først en succes hos det lokale publikum og derefter på internationale festivaler verden over.

Vi ser de to danse, og gennem en videodagbog følger vi deres vej før og efter premieren. Der er både stor humor og stor alvor i projektet, som opstår i mødet mellem de to meget forskellige indstillinger: Ármann er seriøs, men meget optimistisk, mens Brogan aldrig føler hun kan gøre det godt nok. Glæden og selvkritikken befrugter hinanden, og således kommer forestillingen også til at handle om kunstens væsen.

Det er ikke så meget en danseforestilling, som det er en forestilling OM dans.

Spiller på letforståeligt engelsk.

OBS! Forestillingen spiller i Lille Sal. Det betyder, at Billetlugens nummerering af sæder ikke er gældende.

 

Anmeldelser

"...Det kræver mod at gå så langt ud af sin komfort zone, som Ármann gør. Men det er muligt ved hjælp af en professionel som Brogan."
- Fréttablaðið, National Newspaper in Iceland.

“...Seriøs, varm, sjov og rører virkelig publikum.”
- Austurfrétt, Local Newspaper in Iceland.

“...Det er vigtigt, det er sjovt, og det er fængslende. Mere kan man ikke bede om.”
- Víðsjá, National Radio 1, Iceland.

"...Showet er dybt personlig og intimt iscenesat."
- The Reykjavík Grapevine, Iceland.

 

Om Dance For Me

Dance For Me er en performance-gruppe baseret i Reykjavík. Ledet af skuespiller/instruktør Pétur Ármannsson (ISL) og danser/koreograf Brogan Davison (UK). Dance For Me er interesseret i spillet mellem virkelighed og performance og har en løbende mission i at forsøge at give en stemme til mennesker i samfundet, der normalt ville ikke have det i det offentlige rum.

Davison og Ármannsson har præsenteret deres arbejde i Canada, Tyskland, Finland, Norge og Storbritannien, herunder på Mousonturm i Frankfurt, Tampere Teater Festival og BIT Teatergarasjen i Bergen. De blev for nylig en del af N.O.W. netværket, et europæisk projekt for forskning i og udvikling af scenekunst, med partnere som lokal Theatre Festival.