UDSOLGT!

Moderne dans blandes med stunt, poesi, livemusik, konfettikanoner, isblokke og "martial arts tricking". Sidstnævnte er en ny bevægelsestil, der mixer teknik fra capoeria, taekwondo, parkour, karate og breakdance.

The Conspiracy of Spring er en tempofyldt, rørende og livsbekræftende forestilling om ønsket om at leve for evigt. Om at ville opnå det absolut højeste, vildeste og mest intense fix af liv. En kamp mod tiden, tyngdekraften og døden - og samtidig en stor hyldest til livet.

På scenen får publikum fornøjelsen af de to tyske stunt- og martial arts tricking-performere Andy Long (fast medlem af selveste Jackie Chans stuntteam), Hannes Pastor og de moderne dansere Stina Malmgren og Raphaël Ferdinand Eder Kastling. Livemusikken spilles af multiinstrumentalist Henriette Groth.

Forestillingen er støttet af Statens Kunstråds Scenekunstudvalg, Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond, Dansk Artist Forbund, KODA-DRAMATIK og Bikubenfonden.

Reviews

"De vildeste fyre, vi længe har set på en dansk scene."
- Politiken

"Akrobatisk fascinerende forestilling med humor og flot melankolsk musikalsk baggrund."
- Kultunaut

"Det er, som kommer et livslangt, desperat raseri til udløsning i en eksplosion af destruktiv, kropslig energi."
- Jyllandsposten

"Der er fuld knald på energien The Conspiracy of Spring, hvor to ækvilibristiske stuntmænd er på scenen sammen med to skønne dansere samt multiinstrumentalisten Henriette Groth, der tryller stemningsfulde toner frem og skaber flotte poetiske lydlandskaber omkring de dynamiske kroppe."
- Berlingske Tidende

About Mute Comp. Physical Theatre

Mute Comp. Physical Theatre har siden 1999 tacklet urbane temaer i performances, der inkorporerer teater, moderne dance, livemusik, slam poetry, slapstick, nycirkus, martial arts og street dance. Koreograferne, danserne og skuespillerne Kasper Ravnhøj og Jacob Stage arbejder med et tilgængeligt teatersprog, der er både legesygt og tager store fysiske risici. Gruppen, der har base i København, har vundet en række priser igennem årene og turnereret i bl.a. USA, Rusland, Frankrig, Syrien, Macao, Egypten, Sverige, Irland, Litauen og Bulgarien.