OBS! Dobbeltprogram. Billetten gælder både til denne forestilling og "SPI" af dadadans.

I forestillingen "Circuit" reflekteres over begrebet aldring, ved at tænke menneskelivet ind i forskellige kredsløb, så som elektriske, biologiske, fysiologiske kredsløb. Her medvirker 25 mænd og kvinder på over 60 år, sammen med en stor spejlkugle hængende i en wire over scenegulvet. De er ikke tilskuere til livet, men deltagere og rollemodeller. Værket tager helt konkret fat i det engelske ord circuit’s betydning, og koreografiens handling bygger på vekslende rotationer, drejninger, cirkler og spiraller, som giver mulighed for at se, hvordan forandring og forvandling langsomt vokser frem.

Det engelske ord circuit kan på dansk f.eks. betyde: omkreds / kredsløb (f.eks. jordens kredsløb om solen) / rundgang, rundtur, runde / omvej / rute / område / elektrisk kredsløb.

Dette værk er det første i en række af syv værker, som SVALHOLM skaber over de næste to år. Alle værker reflekterer over temaet aldring. Initiativet, som har titlen ”Ageing”, er støttet af Europæisk Kulturby Aarhus 2017, og munder ud i et større europæisk samarbejde fra 2018 og frem.