- et spacy show om at blive set eller ikke at blive set.

Vores evige nysgerrighed, trang til at snage og til at påvirke hinanden flyder som en understrøm gennem den nye forestilling Busy Bodies*.

Inden for det seneste år har koreograf Helle Bach skabt seks færdigstøbte og vidt forskellige soloportrætter. Busy Bodies genføder de enkelte soli i selskab med hinanden. På godt og ondt blander de sig i hinandens udtryk og forsøg på at være til. Som en paparazzo, der stjæler portrættet og udstiller det, som han vil. Eller som en ivrig, forstående ven, der (næsten) kun vil dig det bedste.

Busy Bodies er seks dansende portrætter, der blender sammen i et spacy show om at blive set eller ikke at blive set. De betragter og fordrejer og roder rundt i hinandens liv, inden de valser videre i deres eget.

*En busybody er en nysgerrig person, der blander sig og stikker næsen i andres sager.

Interview med Helle Bach

Læs artikel om Busy Bodies i Terpsichore

dadadans på facebook

dadadans' hjemmeside

Forestillingen er en co-produktion mellem dadadans og Bora Bora.

Helle Bach & Bora Bora

* Helle Bach har arbejdet som freelancekoreograf siden 1999.

* Flyttede til Aarhus i 2007 ifm. at Statens Scenekunstråds havde tildelt hende et legat som huskoreograf hos GRAN Teater for dans på Brobjergskolen.

* Da GRAN valgte at forlade lokalerne på Brobjergskolen, orienterede Helle Bach sig i byen, og fik hurtigt øjene op for Entré Scenen, der fungerede som et mindre produktionshus for scenekunst. Her blev hun i stedet huskoreograf.

* På Entré Scenen har Helle Bach / dadadans produceret forestillingerne Inside Out – Outside In (2009), Snip Snap Snude (2010) og Fjer og stiletter (2011).

* Da Entré Scenen i februar 2012 overgik til at blive dansescenen Bora Bora, fulgte Helle Bach med, og i 2012 havde hun urpremiere på forestillingen Still going WRONG på Bora Bora.

* Busy Bodies får urpremiere på Bora Bora d. 26. november 2013.