Bodyland lukker hjernen op og kroppen ud. I spændet mellem neuroner og muskler undersøger den internationalt anerkendte koreografduo Oded Graf og Yossi Berg, hvordan vi forbinder kroppens visdom med vores naturlige ressourcer.

En konstant hektisk tankestrøm flyder mellem hjerne og hjerte, mellem neuroner og muskler, fra albue til knæ, fra tå til top. Konstant. Neurotisk. Hektisk. Bevidst og ubevidst. Ubegribeligt.

Kroppens natur hvisker den ene vej, mens kulturen hæver stemmen den anden: Gør dit, gør dat, føl dette, føl hint.

Bodyland er en fysisk, poetisk rejse ind i kroppen som ren uskyldig natur og ind i de kulturelle lag, der hver dag og altid allerede former vores tanker og handlinger, hele tiden spænder kroppen og hjernen ud og – måske – væk fra hinanden.

Bodyland vil bringe publikum ind i sig selv, vil forbinde os med kroppens visdom, med vores naturlige ressourcer. Bodyland spørger, om vi skal navigere mere efter det indre end det ydre. Bodyland løfter hjernekassens låg og iagttager. Bodyland lytter til kroppens musik.

Yossi & Oded

OM ODED GRAF & YOSSI BERG

Oded Graf og Yossi Berg begyndte deres samarbejde i 2005. Siden da har de optrådt, skabt forestillinger og vundet internationale priser. De udforsker konstant nye måder at anskue dans og performance på i dialog med forskellige kulturer. Inspireret af tidens strømninger udfordrer de sig selv og publikum og har ry for at skabe fysisk kraftfulde, surrealistiske og originale forestillinger, der rækker ud efter langt flere end det gængse dansepublikum.

Deres forestillinger har turneret til prestigefyldte festivaler og teatre, heriblandt Montpellier Danse, the American Dance Festival, Madrid En Danza, Stockholms Kultur Festival, The Place Theater i London, La MaMa i New York, White Bird Dance i Portland, Sophiensaele i Berlin, SIDance i Sydkorea og andre.

Oded Graf & Yossi Berg har tidligere produceret i Danmark, bl.a. forestillingerne Black Fairytale (2012) og Animal Lost (2010), der siden har turneret verden over.