ANG. COVID-19: Billetkøb og ankomst. Du kan trygt købe billetter til forestillingerne på Bora Bora. Læs mere her!

DEL AF MOVE YOUR MIND FESTIVAL

Se en hurtig oversigt over festivalprogrammet på moveyourmind.bora-bora.dk

Jeg. Dig. Dem. Os. Hende. Ham. Dem. Hun. Vi.
Ønsker, ser, griner, forlader, gemmer, lugter, smiler, kender, knurrer.
Beat er nu. Beat transformer. Beat er i live.
Beatet fortsætter. The beat goes on…

En danser, en DJ og en videokunstner skaber live en direkte fysisk dialog mellem publikum og optrædende.

Vi forestiller os "BEAT" som en fejring af trætheden, smerten og usikkerheden ved hver eneste dag – øjeblik for øjeblik – at skulle bestemme os for hvem vi er. En person.

”BEAT” er født af spørgsmålet: Hvad det vil sige at være en del af en generation, der blev opfostret med løftet om utallige muligheder? Hvordan identificerer vi os, hvordan genkender vi (eller ikke) os selv i andre, og hvordan vi er i stand til at projicere flere billeder af os selv?

Igor & Moreno er et dansekompagni med base i London, der leders af Igor Urzelai (1983, San Sebastian) og Moreno Solinas (1987, Sardinien). Siden kompagniet blev etableret i 2012 har det turneret over store dele af verden og blevet modtaget positivt af både publikum og anmeldere. Det har desuden vundet flere priser og været eksponeret via flere store internationale danseplatforme, herunder Aerowaves, National Italian Dance Platform og British Council Showcase.

Dialog til d'sært

Er du nysgerrig på din egen og andres oplevelse?

På Move Your Mind festivalen tilbyder dig/jer at udvide din/jeres oplevelse efter hver eneste forestilling. Via en række eksperimenter med guidede samtaler med andre publikummer åbner vi for forskellige måder at at reflektere over din oplevelse på.

Samtalen ligger i umiddelbar forlængelse af forestillingen. Vi tilbyder desuden et glas vin/sodavand/øl til gengæld for din tid og dit bidrag til debatten.

Samtalerne foregår på dansk - Begrænset antal pladser.

DU TILMELDER DIG VED AT FORETAGE ET GRATIS "TILKØB", SOM DU AUTOMATISK BLIVER SPURGT OM, NÅR DU KØBER BILLET (INDTIL DER ER UDSOLGT AF PLADSER).