I weekenden d. 9. og 10. november inviterer Bora Bora aarhusianerne til at opleve udsøgte smagsprøver på dans i alle afskygninger; og det er helt gratis! Vi åbner dørene for en slags futuristisk frilandsmuseum for moderne dans, hvor alle er velkomne til debat, film, hygge og selvfølgelig en masse live dans på scenen. Bora Bora sørger for veloplagte kunstnere og debatører, samt hyggelige rammer til dette ambitiøse gratisarrangement.

Oplev blandt andet:

Gaming med DON*GNU
Workshop og visning om brugen af leg og spil i udvikling af danseforestillinger. Den lokale koreografduo DON*GNU, der sidste år vandt Aarhus nystiftede publikumspris for Kvinde kend dit skab, tager dig med ind i deres verden af improvisation og spilteknikker - og du er velkommen til at lege med.

Åbne prøver på Busy Bodies
Koreograf Helle Bach og hendes kompagni dadadans er lige nu i sidste fase i udviklingen af den spritnye forestilling Busy Bodies. Til den åbne weekend får du mulighed for at stikke næsen indenfor i de allerhelligste haller og se, hvordan prøverne på en danseforestilling foregår.

Danseworkshop med Anne-Claire Theissen
Anne-Claire Theissen er uddannet danser og underviser i både klassisk ballet og moderne dans. Hun har optrådt med blandt andet Dansk Danseteater og hos Palle Granhøj. Anne-Claire vil vise dansens udvikling fra klassisk ballet over moderne til contemporary på en let tilgængelig måde for begyndere. Vi skal prøve på egen krop den store forskel på de forskellige stilarter med lette, enkle bevægelser. Anne-Claire fortæller også om sine mange erfaringer som professionel danser gennem mange år.

En forestilling om forestillinger af Kasper Daugaard
Danser og koreograf Kasper Daugaard (Club Fisk) har skabt metaforestillingen Forestillinger, der indeholder to dansere, to kostumeskift, to sprittuscher, en flip-over og en illustreret forklaring af stykket og dets struktur. Hvad sker der med os selv, vores oplevelse og tolkning af et stykke, når alt er synligt og udlagt for os?

Desuden kan du prøve vores danse-/legerum, lære Bora Bora-dansen, udforske dansens historie i tekst, video og billeder i vores udstillingsrum udformet i samarbejde med dansemagasinet Terpsichore og se, hvordan man kan bruge musik og video i danseforestillinger med musikeren Rune Kaagaard, som deltager i og skaber musikken for DON*GNU.

OBS! Der er begrænset antal deltagere til de forskellige programpunkter. Deltagelse efter først-til-mølle-princippet.

Weekendens program

Lørdag

14.00 Dørene åbner

14.30 Åbne prøver på Busy Bodies af Helle Bach/dadadans (lille sal)

15.15 DON*GNU-workshop (store sal)

16.00 Om musik og billeder i danseforestillinger med Rune Kaagaard (HQ)

16.15 Danseworkshop med Anne-Claire Theissen: ballet – moderne – contemporary – performance (lille sal)

17.15 FORESTILLINGER af Kasper Daugaard (store sal)

18.00 Suppe og hygge i HeadQuarters

Hele dagen: Danse-/legerum (foyer) og dansens historie (udstillingsrum)

 

Søndag

14.00 Dørene åbner

14.30 Udstilling af Kasper Daugaard: Koreografi af selvlysende stof (lille sal)

15.15 DON*GNU-workshop (store sal)

16.15 Danseworkshop med Anne-Claire Theissen: ballet – moderne – contemporary – performance (lille sal)

17.15 FORESTILLINGER af Kasper Daugaard (store sal)

Hele dagen: Danse-/legerum (foyer) og dansens historie (udstillingsrum)

 

Foto fra Forestillinger, fotograf: Thomas Petri.