ANG. COVID-19: Billetkøb og ankomst. Du kan trygt købe billetter til forestillingerne på Bora Bora. Læs mere her!

URPREMIERE!

Forestillingen As if, I have missed myself er baseret på bevægelse, lyd og videokunst, der skaber stadigt skiftende visuelt landskaber på scenen.

Forestillingen er opstået af en ud-af-kroppen oplevelse, der fik koreograferne Fabio Liberti og Emanuele Rosa til at sætte spørgsmålstegn ved idéen om personlig identitet.
Med dette løsrevede perspektiv møder man den fragmenteringen af det sammenhængende tilstedeværelse.
Kan sådanne brudte dele eksistere sammen og fungere som en enhed? Kan vi tænke på dem som én? Vil vi gerne det?
I deres møder - såvel som missede møder - skaber kunstnerne et rum til refleksion og præsenterer en tid, hvor fortid, nutid og fremtid flettes ind i hinanden.

in the multiplicity of Being I am
captive and free at once
there it begins and ends
a question - and an answer lies -
what falls out of One

- Sara Živkovič Kranjc

As if, I have missed myself er det første projekt, der kombinerer den koreografiske praksis fra Fabio Liberti og Emanuele Rosa, begge ophavsmænd til og kunstnere bag forestillingen. Samarbejdet blev skabt af en intens udveksling af idéer og en instinktiv kunstnerisk forbindelse, og projektet er udviklet i tre opholdsperioder - to i Danmark, på Performing Arts Platform og i Bora Bora i Aarhus og en i Teatro del Lemming i Italien.

Forestillingens organiske video-projektioner er skabt af Christoffer Brekne, der bl.a. har lavet både videotrailere og digital scenografi til en flere Reumert-nominerede forestillinger af både Don Gnu og HIMHERANDIT Productions - herunder kompagniernes seneste "Turist" og "Champions".

En Bora Bora co-produktion.

OBS! Bemærk at den sidste af de i alt 5 forestillinger spiller kl. 17:00 (26. november).

ANMELDELSER

★★★★★
"Teamet bag 'As If, I Have Missed Myself' har skabt en helstøbt forestilling med et storslået kunstnerisk udtryk. (...) Med inderlighed og stort nærvær får de givet krop til alle de skæve vinkler og abstrakte termer som et menneske kan opleve i en splittet tilstand. Bravo for det."
- Lita Domino, Kulturnyt.net (læs hele anmeldelsen)

VIDEO