UDSOLGT

Hop på stjernetoget på en rejse af forvandlinger: Žigan Krajnčan og Gašper Kunšek skaber David og Goliat om til en kentaur, bestiger et bjerg og synger en kærlighedssang, når de fremtryller drømmeagtige billeder på scenen. "Alien Express" er en afvæbnende og gribende duet, som lader tilskueren rejser fra dobbelthed til enhed, solidt forankret i et stærkt venskab.

Biografi

Žigan Krajnčan

Žigan Krajnčan blev født i 1995 i Slovenien, hvor han er uddannet som musiker og sanger. Han var med i musicals og film som barn og samarbejdede med slovenske instruktører og skuespillere som Jurij Zrnec, Miha Hocevar, Uroš Smolej, Matjaž Pograjc. Efter sin grundskole, blev han optaget på en skole for moderne dans. Han har siden modtaget adskillige priser som danser og har arbejdet med Matija Ferlin, Kaja Lorenci, Gregor Luštek og andre berømte koreografer.

Gašper Kunšek

Gašper Kunšek blev født i 1997 i Slovenien. I en alder af fire begyndte han at spille fodbold og danse. Selv om hans fodboldkarriere så lovende ud, valgte han at fokusere på dansen. Han har nu danset i 14 år, har modtaget flere priser og samarbejdet med instruktør Ivana Djilas på hendes forestilling ’Pozabaaa’. Han er medlem af Abismo crew, Urban roof team, Hidden Slavic Dna og Body preachers