BEMÆRK VENLIGST: Forestillingen starter kl. 19:30!

Tre forestillinger på en aften. Nye europæiske talenter udvalgt af Aerowaves og Bora Bora. Oplev østrigsk ridderlighed i panser og plade, fransk slowmotion-drøm i magisk lys og mørke samt dyster norsk poesi omsat til stormfuldt kropsudbrud.

 

CHIVALRY IS DEAD
Alexander Deutinger & Alexander Gottfarb i fuld panser og plade stiller spørgsmålstegn til forekomsten af ​​ridderlig tapperhed og blodsprøjtende fantasier på TV og i computerspil. Ingen hest, ingen ungmøer, ingen fjender - hvordan kan de opretholde deres middelalderlige idealer, moral og mandighed uden? Skal ridderlighed komme til et stop med et øredøvende metallisk brag. (40 min.)

En co-produktion mellem Kunstverein Archipelago, Performanceinitiative 22 Graz og WUK performing arts Vienna. Støttet af Kulturamt der Stadt Wien, Stadt Graz Kultur, Kultur Land Steiermark, Bundeskanzleramt Österreich og The Place London.

 

ELLIPSES
Her er en krop hevet ud af fysikkens love. Ved at styre belysningen skaber performer Aragorn Boulanger en drømmeagtig tilstand. Én person er på scenen, men flere parallelle karakterer interagerer med hinanden. Måske eksisterer han på randen mellem ​​liv og død. Måske er der flere historier i ét legeme. Hver gestus bliver intenst poetiske i denne mystiske stykke, hvor vores opfattelse af en krop i bevægelse på scenen bliver manipuleret i det uendelige. (30 min.)

La Cie 14:20 er støttet af Ville de Rouen, le Département de la Seine-Maritime, Région Haute-Normandie og DRAC Haute-Normandie.

 

JORDJENTA
Hemmelige rum og den mørke side af det menneskelige sind inspirerer denne visuelt fængslende trio. Tre unge kvinder søger efter noget konkret og reelt. De skaber en verden som er lige så foruroligende, som den er morsom. Jordjenta kaster sig selv ind på scenen med stormfuld energi og lyst til eksperimentelt at pille det hel fra hinanden. Døden er den mest normale ting, der kunne ske. Forestillingen er inspireret af Maria Tryti Vennerøds digt "Jordjenta". (52 min.)

Co-produceret af Black Box Theatre. Støttet af The Norwegian Arts Council, FFUK og FFLOB.

 

Aerowaves_Twenty15

Print