Video trailer herover er fra en tidligere forestilling (i samme stil)

OBS! Artist talk efter forestillingen første aften (mandag 22/2).

“7 Runer” er en rå, poetisk og dynamisk danseforestilling, der henter inspiration i nordisk mytologi, vikinger og i filmen "Hunger Games".

Forestillingen fusionerer breakdance, moderne dans og ny-cirkus og rækker fra fortiden ind i nutiden og ud i fremtiden. Syv modige, individuelle karakterer danner en klan i en verden hvor brutale, mystiske og humoristiske spil om kærlighed, magt, krig og håb udfolder sig.

Vilde bersærkerkrigere med egenskaber fra de nordiske gudinder & guder, norner der væver menneskers skæbner, mytologiske væsner som er halve mennesker i mix med drager, slanger og ørne, valkyrier og skeletkrigere befolker scenen. Menneskekroppe flettes sammen og former mystiske runer, vikingedesigns inspireret af Bayeux tapetet, smykkekunst fra vikingetiden og hvirvlende bersærkere i krigerisk trance. Fra filmen “The Hunger Games” hentes inspiration i romerske gladiatorkampe, krigsreportager og videospil.

I forestillingen medvirker et internationalt team på syv internationale break dansere, moderne dansere og ny cirkus artister i verdensklasse.

 

Anmeldelser

"I 7 Runer er der hele syv skarpslebne, individualistiske kropsvirtuoser at stirre sig glad i låget på. Hep, det er hipt!"
- Weekendavisen, Majbrit Hjelmsbo