DEN LEVENDE KUNSTKLUB
Kunst og fællesskab på tværs

“Den Levende Kunstklub” er et samarbejde mellem Bora Bora, Aarhus Jazz Orchestra, Kunsthal Aarhus og Århus Sinfonietta. En luksuspakke for 2 personer med 3+1 kulturarrangementer inkl. snacks, vin og ekstra oplevelser for dig som elsker kunst, kultur og mødet med andre mennesker.

Klubben mødes 4 gange i løbet af 2019 for sammen at opleve to koncerter, en danseforestilling og en kunstudstilling. Ved hvert arrangement gives der en kort introduktion til hvad du skal opleve, ledsaget af et glas vin og en bid brød. Medlemskabet giver adgang for dig + en ledsager og koster 1500 kroner i alt.

Klubben er et bud på det moderne forsamlingshus, hvor mennesker i fællesskab kan forundres, begejstres eller blive provokeret. På tværs af kunstarter får du store oplevelser, og via uformel samtale og samvær inviteres du til at dele dem med andre.

Luksuspakkerne var i salg december 2018 til starten af februar 2019 og der var i alt 25 stk. Det er pt. planen at der tilbydes en ny omgang luksuspakker til efteråret 2019 med en række nye oplevelser.

For yderligere information kontakt Aarhus Jazz Orchestra.

 

I pakken vil du opleve følgende:

Songs To The Green Land
Aarhus Jazz Orchestra
Nyt værk for kor og orkester af Jakob Buchanan og Helge Norbakken

23. februar kl. 19.00 (koncerten starter kl. 20.00)
Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Alle, 8000 Aarhus C

Værket er en musikalsk skildring af længsel, afsavn og drømme hos det grønlandske folk, inspireret af en række personlige samtaler med grønlændere i Danmark og på Grønland. Til koncerten med virker Aarhus Jazz Orchestra, korene Aavaat og Aningaaq, samt solister Helge Norbakken, Jakob Buchanan, Simon Toldam og Jonas Westergaard.
Dirigent: Carsten Seyer-Hansen

 

Water from Ganges River in the Cup Made with Newspaper from Congo
Kunsthal Aarhus
Soloudstilling af Kim Beom

20. marts kl 17.30
Kunsthal Aarhus, J.M. Mørks Gade 13, 8000 Aarhus C

Udstillingen består af nyproducerede skulpturer, fotografier og værker fra den sydkoreanske kunstner Kim Beoms serie Perspectives and Blueprints.

 

Don Gnu: Jagten På Det Grå Guld
Bora Bora
Drømmen om alderdommen og frygten for at nå den

4. april kl. 18.30 (forestillingen starter kl 19.30)
Bora Bora, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C

Drømmen om alderdommen og frygten for at nå den.

Oplev det århusianske dansekompagni DON GNU. De begynder at kunne mærke det stigende tempo og tyngdekraften er ved at indhente de halvgamle lemmer hårdt og ubarmhjertigt. I forestillingen kaster de sig ud i en tragikomiske kamp mod den bittersøde alderdom og jagten efter at finde det smukke i tidens forfald med halsbrækkende krumspring, musikalsk poesi og humoristisk selverkendelse. DON GNU er et af landets mest populære og turnerende dansekompagnier og har også høstet roser i udlandet. Læs mere.

Aftenens program:
18:30 Ankomst, let traktement og introduktion til forestillingen og Bora Bora.
19:30 Forestillingen starter (varer ca. 60 min.)

 

Lydrum
Århus Sinfonietta

Søndag 27. oktober 2019 kl. 15:00
Sted: Privat hjem i Aarhus (oplyses op til koncerten)

Århus Sinfonietta inviterer til en sanselig og stemningsfuld oplevelse i et privat aarhusiansk hjem. Morton Feldmans skelsættende klaverkvintet Piano & String Quartet (1985) består af tyste og transparente klange, der skifter farve og betoning over lange og rolige forløb. Musikken inviterer til fordybelse og ro.