International dansefestival for babyer og andre småfolk

Mere info om de enkelte forestillinger her!

Omkring efterårsferien – uge 42 og 43 – i 2017 præsenterer Bora Bora for første gang dansefestivalen Dans Baby Dans! – En interaktiv dansefestival for babyer og småfolk. Det er dans med børn og ikke kun for børn, og med børnene som medskabere af forestillingerne. Også de voksne tilskuere vil blive inspireret til at lege med.

Seks danske og udenlandske dansekompagnier, som har udviklet interaktive forestillinger for de 0-4 årige, vil tirsdage, onsdage og torsdage præsentere deres forestillinger, som på hver sin måde skaber interaktive møder mellem dansen og børnene. Forestillinger der vækker børnenes nysgerrighed og understøtter deres fantasi.

Hver forestilling vises to gange. Spilledagene er 17., 18., 19. og 24., 25. og 26. oktober.

I alle forestillingerne kommer børnene helt tæt på danserne, bl.a. ved at kravle ind i en scenografi og udforske den sammen med danserne eller at følge animerede figurer, som projiceres på gulvet.

Festivalen er en del af en større satsning på at fokusere på kunst for de allermindste ved at involvere lokale og internationale kunstnere. Derfor arbejder Bora Bora på at sætte baby- og børnedans til debat ved denne lejlighed – konkret ved at arrangere debatter og workshops.

Projektet er en del af programmet for Aarhus 2017

6 forestillinger på 10 dage som skaber interaktive møder mellem dansen og børnene

 

 

Partnere

boernekulturhuset-partner           

 

Støttegivere

Aarhus2017-sponsor.jpg