Kære publikum, kære KluBora-medlemmer.

Corona virussen er en pestilens! Den forhindrer os i at mødes på Bora Bora og nyde dans, bevægelse og visuel scenekunst fra nær og fjern. Vores repertoire frem til sommeren 2020 er nu aflyst (og billetterne refunderes) og vi kommer i heldigste fald til at åbne dørene op igen til Aarhus Festuge.

De af jer, der er medlem af vores rabatordning KluBora, vil naturligvis få forlænget jeres medlemskab med det antal måneder, I ikke har kunnet benytte det.

At Bora Bora er lukket betyder ikke, at vi ligger stille. Lige nu arbejder et af Bora Boras huskompagnier, de fabelagtige Don Gnu, sammen med Aarhus Jazz Orchestra om at skabe en særlig dans her under nedlukningen. Vi kalder den ”Corumba” – en dans som alle kan lære.

Den lanceres på Dansens Dag onsdag den 29. april i skolegården på en folkeskole i Aarhus. Don Gnus nye dansevideo har premiere online om morgenen og senere streames der live fra skolegården. Gymnastik-klasser eller kreative klasser kan så indstudere dansen, byde ind med egne idéer, filme den på video og sende den ind til os. Et panel vil kåre det bedste bud som vinder.

Vi arbejder også på andre tiltag, der skal ’bevæge’ vores tvungne isolation. Har I idéer eller ønsker til, hvad I gerne ser ske, mens vi venter på befrielsen fra Corona, må I meget gerne sende dem ind til os.

Hold øje med vores Facebook-side og se bl.a. de dansevideoer, vi formidler dér. Eller gå på opdagelse på vores hjemmeside og se de mange interviews, vi har lavet med kunstnerne eller dyk helt ned i foredragene og debatterne fra vores konference om dans og dramaturgi i december sidste år.

Google ’dans’ og lad jer inspirere af de millioner af danseformer og -videoer, der findes. Forestillinger, der kan ses gratis eller ’teasers’, der kan holde mundvandet flydende til vi ses igen.

Vi håber på at kunne åbne igen 1. september i det mindste. Men det er jo op til, hvor gode vi alle sammen er til at holde afstand i de kommende måneder.

Men med 2 meters afstand kan vi stadig godt danse sammen.

Kærlig hilsen
Kunstnerisk leder Jesper de Neergaard
og resten af holdet på Bora Bora