OPEN CALL Sæson 2020/2021

Bora Bora Residency Centre søger nu kunstneriske idéer, der skal undersøges og/eller udvikles i sæsonen 2020-21 (ophold af max. tre ugers varighed i perioden fra august 2020 til juni 2021). I denne omgang er der en håndfuld residencies rettet mod professionelle dansere, dansekompagnier eller sceneinstruktører med en stærk koreografisk ide. Det vil også være muligt for danske/danskbaserede kunstnere at søge om et af vores internationale eller nordiske residencies, der sker i en udveksling med vores partnere (læs mere om Residency Centrets partnere her).

Deadline for ansøgninger er 31. Januar 2020 kl. 16:00 dansk tid.

Du er altid velkommen til at skrive dig op til vores nyhedsbrev og bl.a. modtage informationer om kommende open calls.

ANSØGNINGS SKEMAET ER TILGÆNGELIGT FRA 6. JANUAR 2020.
Find ansøgnings skemaet her

Det er kun muligt at søge residencies og øvrige muligheder hos Bora Bora Residency Centre gennem vores ansøgningsskema i forbindelse med open calls.
Hvis du er nysgerrig på at se hele ansøgningsskemaet inden du begynder at udfylde det, kan du se vores tidligere ansøgningsskema del 1 her og del 2 (co-produktionsansøgningen) her.
Bemærk at du ikke kan søge co-produktionen separat.

Det kan være en rigtig god ide at kigge vores Residency FAQ igennem inden du ansøger om et residency.

Residencies kan have følgende formål:
– At lave den første udvikling og udforskning af en kunstnerisk idé
– At udforske en helt ny retning af dit kunstneriske arbejde for at ændre retning som kunstner

Ved at indsende en ansøgning giver du samtidig automatisk samtykke til at Bora Bora Residency Centre må beholde og opbevare al information fra ansøgningen, med det formål at kontakte dig om residencies og andre muligheder for samarbejder med os, vores jury og/eller vores partnere som beskrevet på vores hjemmeside. 

 

Læs mere på denne side