Her på Bora Boras hjemmeside kan du i skrivende stund købe billetter til et udvalg af efterårets forestillinger. Men der er flere på vej inden så længe! I alt er der 9 programpunkter i efteråret. Men 3 af dem er festivaler med flere forestillinger, så det samlede antal bliver omkring 17 forestillinger.

Vi skyder sæsonen i gang den 31. august. I Aarhus festuge præsenterer vi to urpremierer: “Utopias Lost And Found” af Petra Berg og “For Ever Four Seasons” af Jon R. Skulberg / Convoi Exceptionnel. Senere i september bliver Bora Bora del af børne-operafestivalen “GROW OP!”. I oktober byder vi på en urpremiere på Don Gnus kommende forestilling “Fodgænger”. Derefter vender festival-succesen fra 2017 “Dans Baby Dans” tilbage med dans for de alleryngste.
Next Zone / Lene Boel sætter den urbane dans på programmet med “Super Human”, mens Bådteatret tager fat på krig og fascisme med komponisten Shostakovich som ledsager i “Jernring”. De efterfølges sidst på året af den koreanske dansefestival “ROK in DK” og en svensker-ironisk version af juleklassikeren “Nøddeknækkeren” med John The Houseband.
Seks af efterårets forestillinger er i salg nu!

Ved vores sæsonpræsentationen i maj afslørede vi også en del af programmet for foråret 2020. Vi starter dog ikke billetsalg på disse før i efteråret.
Vi åbner det nye år med to lokale urpremierer: Kassandra Productions “The Soul Catcher” og Himherandit Productions “Mass Effect / Champions”.
Som sæsonens store internationale satsning er vi glade og stolte over igen at kunne præsentere canadiske Frédérick Gravel på Bora Bora. Det sker med den energiske og rå “Some Hope For The Bastards” med en stor trup dansere og et liveband, der giver den gas med både rock og elektronisk musik.
I foråret kommer også Gunilla Lind Danseteater med “Vanity Of Modern Panic – V.O.M.P.” samt naturligvis flere spændende forestillinger, der ikke er fastlagt endnu.