Bliv en del af en forestilling:

Frivillige søges til videooptagelser d. 23. maj!

Himherandit Productions (huskunstnerne på Bora Bora, der stod bag The GENDERhouse Festival i 2018 og forestillinger som “MANhouse”, “WOMAN & WoMAN”, “GARDEN” m.fl.) er i fuld gang med deres kommende forestilling “Champions / Mass Effect”, som har premiere i februar 2020.
I den forbindelse skal de filme en wrestlingkamp, hvor optagelserne vil blive brugt i selve forestillingen. De søger derfor frivillige, der har lyst til at agere publikum under optagelserne.

Det kræver ingen særlige evner eller erfaring – kun lyst og gåpåmod til sammen med en masse andre frivillige at være publikum, der hepper og hujer under optagelserne.
“Du vil blive guidet sikkert igennem optagelserne med simple instruktioner og let forplejning, så vi kan holde det gode humør højt”, fortæller Andreas Constantinou fra Himherandit.

Som tak for din deltagelse bliver du inviteret til gratis preview i februar 2020, hvor forestillingen har urpremiere på Bora Bora. Himherandit søger alle typer – alle uanset størrelse, køn, alder etc er velkomne, så kom og vær med til en sjov og anderledes aften! Eneste krav er, at du skal være mindst 16 år.

Optagelserne foregår i Ceres Arena på Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C, torsdag d 23. maj kl 18:00 til 22:00 (ca. sluttidspunkt). NB: Dele af wrestlingen inkluderer nøgenhed.

Vil du (og måske dine venner) være med? Så skriv til frivilligkoordinator Rikke på [email protected] og tilmeld dig.

Læs mere om Himherandit Productions