International aften: Far-søn duet og sveddryppende raveparty

Bora Bora inviterer til et internationalt dobbeltprogram den 24. og 25. april, hvor en rørende og legende fransk far-søn duet er på scenen sammen med en højenergisk technofest af en mande-duet fra Luxembourg: ”Des Gestes Blancs” (White Gestures) og ”What Does Not Belong To Us”.

”Des Gestes Blancs” videotrailer: https://vimeo.com/307657233
”What Does Not Belong To Us” videotrailer: https://vimeo.com/307667662

Aarhus’ dansescene har nok engang været ude i verden og finde spændende internationale danseforestillinger til det århusianske publikum. Den 24. og 25. april er franske NaïF Production på programmet med ”Des Gestes Blancs” (White Gestures) sammen med Sarah Baltzingers ”What Does Not Belong To Us” fra Luxembourg.

Legende duet med ømhed
”Des Gestes Blancs” er en duet, hvor en far og hans søn forsøger en fysisk tilgang til begrebet det faderlige bånd. Forestillingen viser barnet og den voksne, der gennem ubalancen i deres størrelser og deres kræfter opdager lysten til at lege med hinanden og drilsk tager imod muligheden for ømhed.

Kobl fra og genfind dig selv
”What Does Not Belong To Us” er en sveddryppende mande-duet til buldrende elektroniske beats, der udforsker idéen om, hvad vi skal give slip på. De ting, der ikke tilhører os. Denne energiske dans bliver en bøn for stilheden i os selv. Her kan man fortabe sig, koble sig fra, tag risikoen, for at genfinde sig selv i en ny dimension.
Begge forestillinger er udvalgt af Aerowaves – netværket af europæiske danseteatre som Bora Bora er en del af – til i år at være blandt ”Twenty19” – de bedste danseforestillinger i Europa fra nye talenter.
Billetten (150 / 90 / 60 kr.) gælder til begge forestillinger. Altså, 2 forestillinger på 1 aften til 1 billets pris.

OBS! Bora Bora inviterer i øvrigt til en gratis sæsonpræsentation af efteråret 2019 og foråret 2020 den 7. maj. Man kan læse mere på www.bora-bora.dk.

INFO:
DES GESTES BLANC / WHAT DOES NOT BELONG TO US
NaïF Production (FR) / Sarah Baltzingers (LUX)
Hvor: Bora Bora, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C
Hvornår: 24. & 25. april 2019 (Store Sal og Lille Sal), kl. 19.30 (døre kl. 18.30)
Pris: Standard kr. 150,- / Early bird rabat 110,- / Studerende, pensionister og unge u. 25 kr. 90,- / Gruppe 10+ personer samt KluBora medlemsbillet kr. 60,-
Hvordan: Læs mere og køb billet på https://bora-bora.dk/forestilling/des-gestes-blancs og https://bora-bora.dk/forestilling/what-does-not-belong-to-us eller tlf. 86 19 00 79.

PRESSEFOTOS:
https://www.dropbox.com/s/kk3ajcud9v356bn/BoraBora-DesGestesBlancs-WhatDoesNot-pressefotos.zip?dl=0

 

KONTAKT:
Jesper de Neergaard, kunstnerisk leder på Bora Bora, jesper (a) bora-bora.dk
For yderligere info samt anmelderakkreditering: PR manager Lars Kjær Dideriksen, 22 72 00 79 / lars (a) bora-bora.dk