Glæd jer til en lækker, eksklusiv luksusoplevelse!

Onsdag d. 5. juni er det muligt at købe en tillægs-billet til aftenens “Human In Balance” forestilling, som giver adgang til en helt speciel kulinarisk oplevelse.

I forbindelse med Europæisk Kulturregions Kulturfestival Genopdag i juni 2019, vil Institute of Meals i Ebeltoft holde den første biennale for måltidet i verden. En af disse biennale-events laves i samarbejde med Bora Bora, hvor madkunster Jakob Vinkler (Smag, Det Grænseløse Køkken, Det Gastronomiske Turistkontor, Fish A Deli Circus) skaber mad, der på flere måder er inspireret af aftenens forestilling.
Før forestillingen serveres den skønneste mad og det enkelte bords gæster supporterer hinanden med den største nydelse som formål. Ligesom forestillingen er middagen en ”fusion” mellem cypriotisk og dansk kultur. Efter forestillingen vil der blive serveret et glas, og der vil være mulighed for at få en snak med kunstnerne.

Pris for middag og drikkevarer er 350 kroner – oven i din valgte billetpris. Efter at have puttet dine forestillings-billetter i indkøbskurven vil blive spurgt om du til tilføje madbilletter. OBS! Salg af madevent-billetter stopper 2 dage før eventen.

KØB DINE BILLETTER HER!