Både tungt og legende let nycirkus på Bora Bora

Den 20. og 21. marts indtager belgiske og italienske nycirkus-kunstnere Bora Bora med et dobbeltprogram, hvor tunge sække og let polystyren (flamingo) får nyt poetisk liv. Forestillinger ”As Heavy As It Goes” og ”Materia” er i Aarhus, som udløber af den kommende Copenhagen Circus Arts Festival.

”As Heavy As It Goes” videotrailer: https://vimeo.com/304574608
”Materia” videotrailer: https://www.youtube.com/watch?v=-EOmhrAw4M8

Den 20. og 21. marts kan det århusianske publikum opleve to gange nycirkus på Bora Bora.
Belgiske Circus Katoen kommer på hårdt arbejde i en legesyg organisering og disorganisering af 18 tunge sække i ”As Heavy As It Goes”, der vil skubbe til de fysiske grænser. De to performere udforsker på udmattende vis forskellige aspekter af fysisk arbejde. Vægt har altid været et centralt element i Circus Kateons praksis, især arbejdet med ligevægten af de to performeres kroppe.
Forestillingen gjorde Circus Katoen til prismodtagere af CircusNext 2015/2016, som er en europæisk platform for unge talenter.
På Bora Bora for duoen følgeskab af italienske Andrea Salustri, der i en soloperformance giver nye perspektiver på det materiale de fleste kender: Polystyren. Måske bedre kendt som ”flamingo”. Med luft og bevægelser giver han det lette og livlige materiale plads til at tage sine egne initiativer og leger med balancen mellem ham selv og materialet.
Begge forestillinger er i Danmark som del af Copenhagen Circus Arts Festival (CCAF), der foregår ugen efter. Det er en anerkendte koreograf, danser og performer Kitt Johnson, der står bag festivalen i København.
Billetten gælder til begge forestillinger, dvs. to forestillinger på én aften til én billets pris.

Mere info:
https://bora-bora.dk/forestilling/as-heavy-as-it-goes
https://bora-bora.dk/forestilling/materia
https://www.kittjohnson.dk/ccaf

INFO:

AS HEAVY AS IT GOES / MATERIA – Circus Katoen (BE) / Andrea Salustri (IT)
Hvor: Bora Bora, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C
Hvornår: 20. og 21. marts 2019 (Store Sal og Lille Sal), kl. 19.30 (døre kl. 19.00)
Pris: Standard kr. 150,- / Early bird rabat 110,- / Studerende, pensionister og unge u. 25 kr. 90,- / Gruppe 10+ personer samt KluBora medlemsbillet kr. 60,-
Hvordan: Læs mere og køb billet på https://bora-bora.dk/forestilling/as-heavy-as-it-goes og https://bora-bora.dk/forestilling/materia eller tlf. 86 19 00 79.

PRESSEFOTOS:
https://www.dropbox.com/s/iz2v41nfyhv8ke4/BoraBora-AsHeavy-Materia-fotos.zip?dl=0

KONTAKT:
Jesper de Neergaard, kunstnerisk leder på Bora Bora, jesper (a) bora-bora.dk
For yderligere info samt anmelderakkreditering: PR manager Lars Kjær Dideriksen, 22 72 00 79 / lars (a) bora-bora.dk