Den Levende Kunstklub – kunst og fællesskab på tværs!

Bora Bora har startet et samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra, Kunsthal Aarhus og Århus Sinfonietta: En luksuspakke for 2 personer med 3+1 kulturarrangementer inkl. snacks, vin og ekstra oplevelser for kun 1500 kroner.

Den Levende Kunstklub er en klub for dig som elsker kunst, kultur og mødet med andre mennesker.

Aarhus Jazz Orchestra, Bora Bora, Kunsthal Aarhus og Århus Sinfonietta er gået sammen om at lave en kunstklub for det kunst- og kulturnysgerrige publikum. Klubben mødes 4 gange i løbet af foråret 2019 for sammen at opleve to koncerter, en danseforestilling og en kunstudstilling. Ved hvert arrangement gives der en kort introduktion til hvad du skal opleve, ledsaget af et glas vin og en bid brød. Medlemskabet giver adgang for dig + en ledsager.

Klubben er et bud på det moderne forsamlingshus, hvor mennesker i fællesskab kan forundres, begejstres eller blive provokeret. På tværs af kunstarter får du store oplevelser, og via uformel samtale og samvær inviteres du til at dele dem med andre.

Åbn øjnene, spids ørerne og meld dig ind i Den Levende Kunstklub.

Læs mere om luksuspakken, hvad den indeholder her og køb den, hvis du bliver fristet – på dette link!