Bådteatret tager kroppen under (k)ærlig behandling på Bora Bora

Bora Bora får den 21. og 22. november besøg af Bådteatrets roste dukke- og danseforestilling af Rolf Heim, ”KROPPEN”. Et opgør med det kommercielle syn på kroppen, som Weekendavisen kaldte ”en magisk billedparade”.

Video trailer: https://vimeo.com/299845772

Den 21. og 22. november kommer forestillingen ”Kroppen” til Bora Bora i Aarhus. Bag forestillingen, der bruger både dukker og dansere, står den roste instruktør Rolf Heim. Med ”Kroppen” har han skabt visuel rejse, hvor dansere sammen med dukker tager den moderne krop under behandling; den lækre krop, den dovne, den dysfunktionelle, den syge krop, den seksuelle og den gamle krop. Bådteatrets vil give kroppen dens naturlighed tilbage.

Ved premieren sidste år fik forestillingen masser af flotte ord med på vejen. Weekendavisen kaldte den for ”en magisk billedparade”, mens Information konkluderede, at ”KROPPEN på Bådteatret er ikke til at komme udenom” og tilføjede: ”I dansk teater puster instruktøren Rolf Heim liv i dukker, så det giver hede drømme og forvrængede mareridt. For Rolf Heim er det underbevidstes vogter.” Flere andre medier gav både 4, 5 og 6 stjerner til forestillingen.

I ”Kroppen” leges der med grænsen mellem dukkeføreren/danseren og dukken. Det kun fantasien som sætter grænser for dukkernes formåen. For instruktør Rolf Heim kan de noget på et fysisk plan, som vores egen krop ikke formår. Armene kan forlænges, hovedet kan dreje 360 grader rundt, kroppen kan pakke sig sammen og svæve, en dukke kan blive ædt op af cancer lige for øjnene af os, dukker kan ejakulere eller blive genfødt på ny.

De medvirkende i forestillingen er Pernille Nedergaard Haugesen, Henriette Aarup og Tora Balslev Jespersen.

PRESSEFOTOS:
https://www.dropbox.com/s/cnojvwlw8sum55a/BoraBora-Kroppen-pressefotos.zip?dl=0

VIDEOTRAILER:
https://vimeo.com/299845772

LINK:
http://www.baadteatret.dk

INFO:
KROPPEN – Bådteatret (DK)
Hvor: Bora Bora, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C
Hvornår: 21. & 22. november 2018 (Lille Sal), kl. 19.30.
Pris: Standard kr. 150,- / Early bird rabat 110,- / Studerende, pensionister og unge u. 25 kr. 90,- / Gruppe 10+ personer samt KluBora medlemsbillet kr. 60,-
Hvordan: Læs mere og køb billet på https://bora-bora.dk/forestilling/kroppen/ eller tlf. 86 19 00 79.

KONTAKT:
Jesper de Neergaard, kunstnerisk leder på Bora Bora, jesper (a) bora-bora.dk
For yderligere info samt anmelderakkreditering: PR manager Lars Kjær Dideriksen, 22 72 00 79 / lars (a) bora-bora.dk