dadadans & koreograf Helle Bach forsætter:

Det er rørende!
Et bevægelsesatelier med og om DANS

Tirsdage kl. 18.00 til 20.00
Start d. 11. september 2018

Atelieret er for dig, der kunne tænke sig at dykke dybere ind i dansen ved at prøve selv at komme på gulvet. Eller for dig der bare gerne vil mærke glæden i kroppen, der rører sig.

Atelieret er for alle – fra bevægelsesnovicer til garvede. Udgangspunktet er den enkeltes krop.

Atelieret arbejder med at opbygge styrke, smidighed og kondition gennem et fokus på dansen og bevægelsen, som den udspringer af vores krops trang til at kommunikerer.

Bevægelsesatelieret er et forløb over 13 gange frem til og med d. 11 december 2018. Aline Sánchez Rodriguez er underviser før efterårsferien og Helle Bach efter efterårsferien.

 

”MINDFULNESS” FOR KROPPEN

Dansen arbejder med bevægelsesformer, hvor kroppen for lov til at tale nuanceret og individuelt. Dette udvikler din kropsbevidsthed både i forhold til dig selv, naboen og rummet omkring dig. En lydhørhed over for vores krops mangfoldige udfoldelsesmuligheder og en øget følsomhed og bevidsthed om, hvordan kroppen helt enkelt er tilstede i hverdagen.

Praktisk vil atelieret bestå af en guidet fysisk opvarmning og specifikke øvelser. Igennem både improvisationer, enkle koreografier og partnerarbejde vil du blive introduceret til dansens forskellige tilgange til krop – altså en undersøgelse og introduktion til de forskellige måder, som dansen udvikler det at fortælle med kroppen

Tid: Tirsdage kl 18.00 til 20.00
Sted: Studio 4 ved Performing Arts Platform, Brobjergskolen, Frederiks Alle 20B, 8000 Aarhus C.
Pris: 130 kr. pr. gang
Start d. 11.09.2018  Slut d. 11.12.2018

Tilmelding og info på [email protected] eller mobil: 2814 7313

Her er hvad tidligere deltagere havde at sige om Bevægelsesatelieret:

 

OBS! Bora Bora rabat
Alle deltagere kan få et gratis medlemskab til KluBora. Det giver mulighed for at købe billet til alle forestillinger på Bora Bora for kun 60 kroner i et år.

 

Om Helle Bach

Helle Bach er uddannet danser fra Balletakademien Göteborg og Ménagerie de Verre, Paris. Hun arbejdede som danser i Frankrig fra 1991 frem til 2003. I 2004 grundlagde hun kompagniet dadadans, der flyttede til Aarhus i 2007- tilknyttet til først EntréScenen og nu BORA BORA.

Helle Bach har løbende undervist i dans både som højskolelærer, til børn og unge samt professionelle på Dansstationen i Malmö og Dansens Hallerne i København.

Helle er overbevist om at vi alle bærer på uudforskede rigdomme, der udspringer fra vores “fysikalitet” – det handler om at opdage dem!

www.dadadans.dk

www.facebook.com/dadadans