Vidste du godt, at med et KLUBORA MEDLEMSKAB til 100 kroner, så koster dine Bora Bora billetter kun 60 kroner i et helt år?

KØB DET HER!

Sidste år indførte vi nyt billetsystem via Billetten.dk. Siden har vi fået feedback fra jer om hvordan det har fungeret med billetkøb og medlemskab. Tusind tak! Vi har derfor justeret lidt på medlemsordningen i et forsøg på at gøre det nemmere.

De nye ting er, at du kan købe dit medlemskab sammen med dine billetter. Vi bruger ikke længere medlemskoder. Dette betyder desværre, at du ikke længere kan købe medlemsbillet for et andet medlem.
Hvis du vil købe mere end én medlemsbillet bliver du nødt til at købe flere medlemskaber til din profil. Det kan være praktisk, hvis man f.eks. er et par, der tit kommer på Bora Bora.
Men da vi sjældent oplever at billetterne bliver solgt i løbet af tyve minutter, kan man også bare notere sig til hvilken plads man har købt billet og sige det til sin teaterpartner, som så kan købe billet til pladsen ved siden af.

Som noget nyt gælder dit medlemskab 1 helt år fra købsdagen uanset hvornår du køber det. Det er derfor ikke bundet op på sæsonstarten, som det har været hidtil. OBS! Sidste sæsons medlemskab (2017/2018) er nu udløbet.

Alt dette gælder selvfølgelig kun i relation til medlemskabet. De almindelige billetter med eller uden early bird, pensionist-, studie- eller grupperabatter kan I købe lige så mange af I vil.

Har I spørgsmål er I velkomne til at kontakte os på [email protected] eller telefon 86 19 00 79 i kontorets åbningstid (hverdage kl. 10.00-16.00).

God fornøjelse med jeres medlemskab!