dadadans & koreograf Helle Bach i samarbejde med Bora Bora:

Det er rørende!
Et bevægelsesatelier med og om DANS

Tirsdage kl. 17.00 til 19.00
Start d. 9. januar 2018

Atelieret er for dig, der kunne tænke sig at dykke dybere ind i dansen ved at prøve selv at komme på gulvet. Eller for dig der bare gerne vil mærke glæden i kroppen, der rører sig.

Atelieret er for alle – fra bevægelsesnovicer til garvede. Udgangspunktet er den enkeltes krop.

Bevægelsesatelieret er et forløb over 16 gange. Atelieret arbejder med at opbygge styrke, smidighed og kondition gennem et fokus på dansen og bevægelsen, som den udspringer af vores krops trang til at kommunikerer.

”MINDFULNESS” FOR KROPPEN
Dansen arbejder med bevægelsesformer, hvor kroppen for lov til at tale nuanceret og individuelt.

Dette udvikler din kropsbevidsthed både i forhold til dig selv, naboen og rummet omkring dig. En lydhørhed over for vores krops mangfoldige udfoldelsesmuligheder og en øget følsomhed og bevisthed om, hvordan kroppen helt enkelt er tilstede i hverdagen.

Praktisk vil atelieret bestå af en guidet fysisk opvarmning og specifikke øvelser. Igennem både improvisationer, enkle koreografier og partnerarbejde vil du blive introduceret til dansens forskellige tilgange til krop – altså en undersøgelse og introduktion til de forskellige måder, som dansen udvikler det at fortælle med kroppen.

Tid: Tirsdage kl 17.00 til 19.00
Sted: Studio 4 ved Performing Arts Platform, Brobjergskolen, Frederiks Alle 20B, 8000 Aarhus C.
Pris: 130 kr. pr. gang – ved tilmelding til alle 14 gange – 1400 kr.
Start d. 09.01.2018  Slut d. 24.04.2018

Tilmelding og info på [email protected] eller mobil: 2814 7313

Her er hvad tidligere deltagere havde at sige om Bevægelsesatelieret:

 

OBS! Bora Bora rabat
Alle deltagere kan få et gratis medlemskab til KluBora. Det giver mulighed for at købe billet til alle forestillinger på Bora Bora for kun 60 kroner helt frem til sommeren 2018.

 

Om Helle Bach

Helle Bach er uddannet danser fra Balletakademien Göteborg og Ménagerie de Verre, Paris. Hun arbejdede som danser i Frankrig fra 1991 frem til 2003. I 2004 grundlagde hun kompagniet dadadans, der flyttede til Aarhus i 2007- tilknyttet til først EntréScenen og nu BORA BORA.

Helle Bach har løbende undervist i dans både som højskolelærer, til børn og unge samt professionelle på Dansstationen i Malmö og Dansens Hallerne i København.

Helle er overbevist om at vi alle bærer på uudforskede rigdomme, der udspringer fra vores “fysikalitet” – det handler om at opdage dem!

www.dadadans.dk

www.facebook.com/dadadans