Den 15. september kl. 20.00 og 16. september kl. 16.00 lægger Bora Bora hus til:

FORSKERSHOW: ALT HVAD DU BØR OPLEVE OM MAD
– Forskning og åndelig føde på de skrå brædder

Billetsalg her!

Dagens ret: Åndelig føde. 
Forestil dig en overdådig menu af nysgerrig og kritisk forskning, der kan mærkes. Tilsæt nu en ordentlig sjat kunstneriske indslag – velkommen til forskershow! 

Vi sætter blus under følelserne og tænkningen i kog, når showet zoomer ind på én af livets absolutte nødvendigheder: at spise mad. En flok forskere med forskellige fagligheder giver os udfordrende og nye vinkler på mad, og vi skal høre om smag, sundhedssyge, myrespisning, nydelse og meget mere. Forskerne har ladet sig træne i teatrets kunst, og giver os en oplevelse, der hylder madglæden. Samtidig stilles der kritiske spørgsmål til, om turen til køledisken er så uskyldig, som den ser ud til. Med indslag fra musikkens, gastronomiens og kunstens verden går forskerne på scenen for at give dig hver sit perspektiv på, hvad det vil sige at spise, smage og leve med maden.

Det hele danner et samlet show med alt, hvad du bør opleve om mad.

Oplev bl.a.: Brian Benjamin Hansen (filosof), Lea Muldtofte Olsen (ph.d.-studerende ved Æstetik og kultur), Søren Hein Rasmussen (historiker), Hans Joachim Offenberg (seniorforsker i bioscience), Mathias Porsmose Clausen (postdoc i gastrofysik), Lillian Munk Rösing (lektor i litteraturvidenskab), Susanne Bonde (skuespiller og danser) og en smagsoplevelse udviklet af kokkene fra STYRBÆKS.

Pris: 150 kr./ Studerende 100 kr.
Med i prisen: Temamagasin med endnu flere vinkler på, hvad maden betyder, skal, bør og kan.

Forskershowet er støttet af Louis-Hansens Fond samt Uddannelses- og Forskningsministeriets udlodningsmidler.

Forskershowet er en del af Folkeuniversitetets årlige vidensfestival Hearts & Minds, en festival om sundhed, hjerter, hjerner og det gode liv, som i år har undertemaet Mad. Festivalen støttes af Nordeafonden og udbyder mere end 50 arrangementer i Aarhus og Herning, der blander viden og kultur, forskning og det gode liv. Læs mere om festivalen og andre spændende arrangementer på heartsandminds.fuau.dk.

 

Herunder video fra “Forskershow: Alt hvad du bør opleve om kroppen fra 2016”.