Når Bora Bora tager fat på efterårsprogrammet vil publikum opdage en lille ændring. Vi har nemlig indført et nyt spilletidspunkt: I stedet for den normale start kl. 20.00, vil forestillingerne fremover starte en halv time før kl. 19.30.

Men husk altid at tjekke tidspunktet på din billet.

Forestillingerne på Bora Bora kommer i mange former og størrelser, så ikke alle spiller kl. 19.30. F.eks. har vi i efteråret forestillingen “GARDEN”, der spiller fem gange om dagen (for én publikummer ad gangen) kl. 16, 17, 18, 19 og 20. Og forestillingen “Dans Din Nabo” i landsbyen Skjød starter kl. 19.00.
Derudover starter børneforestillinger oftest tidligere på dagen, mens dette også kan være gældende ved f.eks. weekendforestillinger (som det plejer at være tilfældet).

Så husk at se godt efter på billetten.

Vi glæder os til at se jer!

Kærlig hilsen

Bora Bora