Med starten af den nye sæson efter sommer tager vi også vores nye billetsystem Billetten.dk i brug. Mange KluBora-medlemmer har efterspurgt muligheden for at kunne købe billetter til andre (medlemmer og ikke-medlemmer) samtidig med køb af egen billet. Det bliver nu muligt. Vi håber desuden på mere overskuelighed, lettere samarbejde med andre teatre samt hurtigere arbejdsgange, så vi kan bruge mere tid på at tage os godt jer i stedet for at rode med computeren.

Det er også tid til en ny medlems-sæson med KluBora. Som altid kan du for blot 100 kroner melde dig ind i KluBora og købe dine fremtidige billetter i et helt år til den favorable pris.

Køb dit medlemskab her

Når du har oprettet din profil på Billetten.dk vil du automatisk få mulighed for at købe billetterne til medlemspris, når du er logget ind.