I weekenden 28. – 30. april blev Aarhus europæisk knudepunkt for ny dans. Hundredvis af teaterfolk fra hele verden kom for at se de nyeste europæiske talenter og det lokale publikum fik sig også en lang række unikke oplevelser.
Vi er dybt taknemmelige for de flotte ord, som festivalen fik af publikum og fagfolk. Og ikke mindst for det arbejde som festivalens teknikere og vores lille hær af frivillige lagde for dagen, der gjorde det mulig at vise 20 forestillinger (i alt 35 visninger) på kun 2,5 dag og få publikum rundt til dem alle. Også tak til vores støtter og partnere, blandt dem Aerowaves’ team i London. Og en særlig tak til kunstnerne, der kom fra hele Europa for at give deres ypperste.
Festivalen gik over al forventning, så vi er stolte og glade på Bora Bora. Vi ses næste år i Sofia, Bulgarien, hvor den næste Spring Forward Festival foregår!

 

Se forestillinger og interviews med koreografer streamet “on demand” på Aerowaves’ hjemmeside

Læs Springback Academys anmeldelser af forestillingerne

Se over 200 fotos fra festivalen på Bora Bora’s Facebook-side

Se fotos og video-interviews på Bora Bora’s Instagram-side

 

 

Et udvalg af fotos taget af Christoffer Brekne