16.-24. maj: Kassandra Production

OmniPresence

Tag plads i den mobile ’Omnibus’ for at finde hoved og hale i vores altomfavnende overvågningssamfund – i en hårfin balance mellem frihed, kontrol og selviscenesættelse. I et virvar af PGP-nøgler og privatlivspolitikker, cloud-tjenester og lyssky aktiviteter, lækager og likes, (selv)censur og selfie-sticks, retter OmniPresence blikket mod fluen på væggen. Hvem overvåger hvem?

OmniPresence er et enestående samarbejde mellem kultur og erhverv i form af en boot camp, som giver deltagere indblik i de seneste værktøjer. Deltagelse kræver ingen særlige forudsætninger.

OBS! OmniPresence foregår forskellige steder i Aarhus Midtby. Se lokation og spilletider på Bora Boras hjemmeside.

Læs mere >>

Spilletider: 16.-24. marts
Pris: 90-150 kr. 

KØB BILLETTER

 

 

22. Maj: Debataften i Musikhuset med tech-eksperter

Digitalt selvforsvar

I forbindelse med “OmniPresence” afholdes der mandag d. 22. maj kl. 16.30- 18.00 et debatarrangement om masseovervågning og digitalt selvforsvar med tech-guru Nikolaj Sonne (So Ein Ding) og whistleblowerekspert Peter Kofod.
Der er fri entré til debatten. Foregår på Caféscenen i Musikhuset Aarhus.

 

Tusind tak til alle, der var med!

Spring Forward Festival

I weekenden 28.-30. april blev Aarhus europæisk knudepunkt for ny dans. Hundredvis af teaterfolk fra hele verden kom for at se de nyeste europæiske talenter og det lokale publikum fik sig også en lang række unikke oplevelser på Spring Forward Festival.
Vi er dybt taknemmelige for de flotte ord, som festivalen fik af publikum og fagfolk. Og ikke mindst for det arbejde som festivalens teknikere og vores lille hær af frivillige lagde for dagen, som gjorde det mulig at vise 20 forestillinger (i alt 35 visninger) på kun 2,5 dag og få publikum rundt til dem alle. Også tak til vores støtter og partnere, blandt dem Aerowaves’ team i London. Og en særlig tak til kunstnerne, der kom fra hele Europa for at give deres ypperste.
Festivalen gik over al forventning, så vi er stolte og glade på Bora Bora. Vi ses næste år i Sofia, Bulgarien, hvor den næste Spring Forward Festival foregår!

Se forestillinger og interviews med koreografer streamed “on demand” på Aerowaves’ hjemmeside

Læs Springback Academys anmeldelser af forestillingerne

Se over 200 fotos fra festivalen på Bora Bora’s Facebook-side

Se fotos og video-interviews på Bora Bora’s Instagram-side

 

18.-19. maj: ILT17 Festival

Golem

BORA BORA er igen med når ILT Festivalen afholdes i Aarhus for femte gang. 

Oplev en moderne Frankenstein-forestillinb. I en blanding af håndlavet animation, claymation, levende musik og performance er “Golem” en dystopisk fabel for det 21. århundrede.

Spilletider: 18.-19. maj kl. 18.00
Pris: 85-150 kr. 

KØB BILLETTER

 

 

Hvad sker der på Instagram?

Under Spring Forward Festival fik vi hælp af vores “social media-team” Ida og Tina, som lavede fotos og videoer fra festivalen. Se det hele på @boraboradans.
På Instagram kan I løbende følge med i forestillinger, produktioner, rejser, spændende besøg og dagligdagen på Bora Bora. I skal desuden være meget velkomne til at slå jer gerne løs med hashtag #boraboradans, når I er her! 😉