Vi søger en Runner til vores dejlige frivilligkorps, der har lyst til at hjælpe vores Live Stream Team på den internationale dansefestival Spring Forward i april 2017.

Arrangementet
Bora Bora er i april 2017 vært for den internationale danseteaterfestival Spring Forward. Alle forestillinger samt supplerende interviews streams live via Facebook, Twitter og Aerowaves.org. Vi søger derfor i den forbindelse en helt særlig frivillig, der kan agere som runner for vores Live Stream Team. Det bliver den største dansefestival i Aarhus nogensinde med ca. 40 visninger af forestillinger fordelt på otte scener og tre dage, med over 200 internationale gæster.
Denne livestreaming af festivalen bliver fulgt af et par tusinde tilskuere på verdensplan, foruden at blive vist på festivalområderne under festivalen.
Se videoer fra festivalen 2016

Tidsramme
Festivalen foregår i dagene 28.-30. april 2017 og det vil for live stream runneren formentlig betyde, at vi har brug for dig allerede fra onsdag den 26. april eller torsdag den 27. april. Under selve spilledagene fredag-søndag vil du skulle kunne være tilstede hele dagen.

Din rolle
Som runner for Live Stream-holdet bliver det din opgave at sørge for at guide teamet rundt mellem spillestederne. Derudover at assistere dem med små tekniske opgaver, samt fungere som bindeled mellem Live Stream-holdet og andre frivillige, publikummer, kunstnere etc. Hvor der er behov for det. Det er ikke opgaver, der kræver den vilde erfaring, men det er klart et plus, hvis du har lidt interesse for live streaming (og måske også moderne dans, men det er ikke et krav).
Stillingen kan evt. deles mellem 2 frivillige.

Hvis ovenstående har interesse, må du meget gerne kontakte os på [email protected] med ”Live Stream Runner” i emnefeltet og skrive lidt om dig selv.

OBS: Vi har ikke mulighed for at dække din transport til/fra Aarhus. Vi forbeholder os samtidig retten til at vælge den, der kunne passe bedst ind i denne specifikke sammenhæng. For øvrig henvendelse for at blive frivillig til Spring Forward, er du meget velkommen til at sende os en mail til [email protected] og høre mere.