DON GNU: Re-premiere 13.-14. marts
M.I.S. natten lang

DON GNU er tilbage i tyndslidte sokker og udtrådte sandaler med den underholdende og populære forestilling ”M.I.S. – natten lang”. En hårdtslående cocktail af skæve stunts, rå fysik, gakkede filmprojektioner og stemningsmættet live-musik – hele natten lang!
Læs mere her >>

Spilletider: 13. marts kl. 20.00 samt 14. marts kl. 17.00 og 20.00
Pris: 50-150 kr. 

KØB BILLETTER

28.-30. marts: Recoil Performance Group
As I Collapse

I et gennemsigtigt univers med flydende grænser lader den Reumertvindende koreograf Tina Tarpgaard og recoil performance group fem dansere og millioner af lysende alger mødes i en spekulativ danseforestilling, der helt konkret tager sin begyndelse i hænderne på publikum..
Læs mere her >>

Spilletider: 28.-30. marts kl. 20.00 
Pris: 50-150 kr. 

KØB BILLETTER

 

28.-30. april: 20 udvalgte forestillinger på 3 dage
Spring Forward Festival

Den 28. til 30. april er Bora Bora sammen med Aerowaves værter for den internationale Spring Forward festival. Oplev 20 af de nyeste og mest spændende europæiske forestillinger lige nu – på kun tre dage. Billetsalget til de enkelte forestillinger er allerede startet – og prisen er kun 60 kroner per styk.

Under festivalen vil forestillinger, interviews og meget andet blive streamet live online. 
Læs meget mere her  >>

KØB BILLETTER


Video klippet af Christoffer Brekne

 

Vild med scenekunst og Instagram?
Bliv social media frivillig

Når Bora Bora og Aerowaves præsenterer Spring Forward Festival den 28.-30. april får vi brug for nogle frivillige, der kan dokumentere og vise stemninger fra festivalen gennem video, lyd og billedmateriale primært til Instagram og Facebook. Vi skal nok sætte jer godt ind i det. Hvis I kan lave videoer til Instagram og er gode til at snakke med folk, så er I godt på vej. 🙂
Læs mere her >>

 

Hvad sker der på Instagram?
Følg med i forestillinger, produktioner, rejser, spændende besøg og dagligdagen på Bora Bora på vores Instagramprofil @boraboradans.
Og slå jer gerne løs med hashtag #boraboradans, når I er her! 😉

 
BORA BORA KALENDEREN

13.-14. marts: 
M.I.S. – natten lang / DON GNU

28.-30. marts: 

As I Collapse / Recoil Performance Group 

28.-30. april: 

Spring Forward Festival 

16.-24. maj: 

Omnipresence / Kassandra Production 

17.-21. maj: 

ILT Festival