28.-30. marts: Recoil Performance Group
As I Collapse

Millioner af mikroskopiske alger lyser op i mørket, som et strålende svar på dansernes berøring. Et konkret, lysende billede på menneskets aftryk på planeten og et poetisk møde med liv i mikroskopisk størrelse.
“As I Collapse” er den nyeste forestilling fra den Reumertvindende koreograf Tina Tarpgaard. I den fokuseres der på vores kulturelt nedarvede forståelse af at være andre organismer overlegne. Skellet mellem synligt og usynligt, mikro og makro, menneske og mikrobe udviskes, mens individet forsvinder i mørket, og erstattes af én lysende fælles organisme.

Læs mere her >>

Spilletider: 28.-30. marts kl. 20.00 
Pris: 50-150 kr. 

KØB BILLETTER

 

28.-30. april: 20 udvalgte forestillinger på 3 dage
Spring Forward Festival

Den 28. til 30. april er Bora Bora sammen med Aerowaves værter for den internationale Spring Forward festival. Oplev 20 af de nyeste og mest spændende europæiske forestillinger lige nu – på kun tre dage. Billetsalget til de enkelte forestillinger er allerede startet – og prisen er kun 60 kroner per styk.

Under festivalen vil forestillinger, interviews og meget andet blive streamet live online. Læs meget mere her  >>

KØB BILLETTER


Video klippet af Christoffer Brekne

 

16.-24. maj: Kassandra Production (urpremiere)
Omnipresence

Tag plads i den mobile ‘Omnibus’. I et virvar af lækager og likes , krypteringer og privatlivspolitik, selfies og (selv(censur), retter to dobbeltagenter blikket mod fluen på væggen. For hvem overvåger egentligt hvem?
Læs mere her >>

Spilletider: 16.-24. maj
Pris: 50-150 kr. 

KØB BILLETTER

 

Vild med scenekunst og Instagram?
Bliv social media frivillig

Når Bora Bora og Aerowaves præsenterer Spring Forward Festival den 28.-30. april får vi brug for nogle frivillige, der kan dokumentere og vise stemninger fra festivalen gennem video, lyd og billedmateriale primært til Instagram og Facebook. Vi skal nok sætte jer godt ind i det. Hvis I kan lave videoer til Instagram og er gode til at snakke med folk, så er I godt på vej. 🙂
Læs mere her >>

 

Hvad sker der på Instagram?
Følg med i forestillinger, produktioner, rejser, spændende besøg og dagligdagen på Bora Bora på vores Instagramprofil @boraboradans.
Og slå jer gerne løs med hashtag #boraboradans, når I er her! 😉

 
BORA BORA KALENDEREN

 

28.-30. april: 

Spring Forward Festival
 
 

17.-21. maj: 

ILT Festival