I forbindelse med at Bora Bora og Aerowaves præsenterer Spring Forward-festivalen i Aarhus den 28.-30. april 2017 har vi et fantastisk (gratis) tilbud til skrivetalenter med interesse for kultur og scenekunst: Springback Academy.

Du vil skulle skrive om festivalens forestillinger og samtidig deltage i workshops undervejs med nogle af de bedste dans- og scenekunst-skribenter, der findes: Donald Hutera (The Times, London), Sanjoy Roy (The Guardian, London), Roslyn Sulcas (New York Times, London/New York) og Monna Dithmer (Politiken, København).

Man skal søge om at komme i betragtning og deadline er 27. februar 2017.

Læs mere detaljeret info på engelsk om Springback Academy på Aerowaves’ hjemmeside.

 

Se en smagsprøve på nogle af de forestillinger, du vil skulle skrive om i denne videotrailer for festivalen: