Arrangementet
Bora Bora er i april 2017 vært for Europas førende festival for unge talentfulde koreografer, den internationale dansefestival ’Spring Forward’ og søger i den forbindelse frivillige til at stå for vores tilstedeværelse på sociale medier. Det bliver den største dansefestival i Aarhus nogensinde med ca. 40 visninger af forestillinger fordelt på otte scener med over 300 internationale gæster. Se videoer fra festivalens streaming i 2016 her. Live streamingen af festivalen bliver fulgt af et par tusinde tilskuere på verdensplan, foruden at blive vist på festivalområderne under festivalen.

Tidsramme
Festivalen foregår i dagene 28.-30. april 2017, og du skal gerne deltage alle dage, hele dag og aften.

Din rolle
Som social media frivillig, bliver det din opgave at dokumentere og vise stemninger fra festivalen gennem video, lyd og billedmateriale, som du selv er med til at producere i festivaldagene. Det er en fordel at du er vant til at begå dig på sociale medier, og at du er god til dansk og engelsk. Vi vil primært anvende Instagram, Facebook og lidt Twitter. Har du lyst til at supplere op med Snapchat, Jodel og andre platforme, er du meget velkommen til det. En interesse for moderne dans er selvfølgelig et plus men ikke et krav.

Vi leder efter en, der selv kan komme på banen med ideer til opslag og som er klar på at lægge en strategi i samarbejde med vores PR manager, inden selve festivalen. Derudover ser vi helst at du kan anvende egen telefon/tablet.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du kontakte os via [email protected], hvor du også er velkommen til at skrive til os, hvis du kunne tænke dig at være frivillig i andre funktioner.

Download ovenstående som pdf

Se traileren for festivalen herunder: