Reumertvinder Kitt Johnson X-act 1. & 2. marts: 
Post No Bills
En af landets mest kompromisløse og roste dansere, Kitt Johnson, står bag denne soloperformance om krisens hærgen og valget mellem død eller forandring. Ved premieren blev POST NO BILLS hyldet som ‘et hovedværk i de seneste års krisekunst’, og forestillingen har indbragt Kitt Johnson en Reumert som årets danser 2015 og en præmiering fra Statens Kunstfond. Læs mere her >>

KØB BILLETTER

 

DON GNU repremiere 13.-14. marts: 
M.I.S. natten lang
DON GNU er tilbage i tyndslidte sokker og udtrådte sandaler med den underholdende og populære forestilling ”M.I.S. – natten lang”. En hårdtslående cocktail af skæve stunts, rå fysik, gakkede filmprojektioner og stemningsmættet live-musik – hele natten lang!  Læs mere her >>

Spilletider: 13. marts kl. 20.00 samt 14. marts kl. 17.00 og 20.00
Pris: 50-150 kr. 

KØB BILLETTER

 

Tak for en dejlig fødselsdag!
Bora Bora 5-års jubilæum
Den 21. februar kunne vi fejre vores fem års jubilæum. Tusind tak til alle jer, der kom og fejrede dagen med os (og tak for gaverne). Ikke mindst tak til Hofesh Shechter Company, der leverede en helt uforglemmelig danseoplevelse. Efter forestillingen holdt vi reception, hvor Aarhus’ kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad, Bora Boras bestyrelsesformand og direktør for Erhverv Aarhus Bente Steffensen og Bora Boras kunstneriske leder Jesper de Neergaard holdt taler. Se et kort sammendrag fra aftenen i videoen til højre eller billeder på Bora Boras hjemmeside.
Gaveregnen stoppede dog ikke: Hofesh Shechters dansere og crew sang den sødeste fødselsdagssang og Politiken kvitterede med fem stjerner (for forestillingen, altså).

 

 

 

Vild med scenekunst og Instagram?
Bliv social media frivillig

Når Bora Bora og Aerowaves præsenterer Spring Forward Festival den 28.-30. april får vi brug for nogle frivillige, der kan dokumentere og vise stemninger fra festivalen gennem video, lyd og billedmateriale primært til Instagram og Facebook. Vi skal nok sætte jer godt ind i det. Hvis I kan lave videoer til Instagram og er gode til at snakke med folk, så er I godt på vej. 🙂
Læs mere her >>

 

 


Så er det allersidste chance for at ansøge: 
Spring Back Academy

Har du talent for at skrive og interesse for kultur og scenekunst? 
Så har du mulighed for at blive en del af Spring Back Academy og blive endnu bedre! 

Her får du lov til anmelde forestillingerne på Spring Forward Festival samtidig med, du bliver undervist af nogle af de bedste anmeldere indenfor dans- og scenekunst: Donald Hutera (The Times, London), Sanjoy Roy (The Guardian, London), Roslyn Sulcas (New York Times, London/New York) og Monna Dithmer (Politiken, København)

Der er ansøgningsfrist d. 27. februar. Læs mere her  >>

 

 
Hvad sker der på Instagram?
Følg med i forestillinger, produktioner, rejser, spændende besøg og dagligdagen på Bora Bora på vores Instagramprofil @boraboradans.
Og slå jer gerne løs med hashtag #boraboradans, når I er her! 😉

 
BORA BORA KALENDEREN

 
 
 

28.-30. april: 

Spring Forward Festival
 
 

17.-21. maj: 

ILT Festival