Selvlysende udstilling i vinterferien: Anna Rosa Hiort-Lorenzen & Kasper Daugaard Poulsen 
Lysstof – den magiske natur
I vinterferien kan du tage hele familien med på en magisk vandring gennem den nordiske natur – uden at få forfrysninger og underskud i feriebudgettet. Udstillingen ’Lysstof – den magiske natur’ giver dig nemlig mulighed for at opleve en iscenesættelse af tekstiler, der alle bevæger sig og lyser i mørke og fortolker den fascinerende nordiske natur. Med inspiration fra nordiske naturfænomener og myter, har tekstilkunstneren Anna Rosa Hjort-Lorenzen og koreograf Kasper Daugaard Poulsen skabt en magisk verden af selvlysende tekstiler, tilsat lyd, lys og bevægelse. Det er bogstavelig talt naturen på stoffer.

Udstillingen består af 8 installationer, der alle er inspireret af den nordiske natur. Tekstilerne bevæger sig med ved hjælp af luftstrømme, og lyset og luften ændrer stoffernes karakter og gør dem levende.
Lydside af Kristian Hverring og lys af Morten Ladefoged.

For børn og voksne i alle aldre (fra ca. 6 år og op).

OBS!
Udstillingen er åben 12.-16. februar kl. 11.00-16.00
Billetter købes i indgangen – 30 kroner
Læs mere her >>

 

5-års jubilæum: Hofesh Schechter – UDSOLGT!
Barbarians
Der har været meget stor interesse for Bora Boras 5-års jubilæumsforestilling med Hofesh Shechter Company. Vi kan derfor nu melde ud, at der er udsolgt til begge forestillinger d. 21.-22. februar.
Læs mere her >>

 


20 udvalgte forestillinger på 3 dage:
Spring Forward

Den 28. til 30. april er Bora Bora sammen med Aerowaves værter for den internationale Spring Forward festival. Oplev 20 af de nyeste og mest spændende europæiske forestillinger lige nu – på kun tre dage. Billetsalget til de enkelte forestillinger er allerede startet – og prisen er kun 60 kroner per styk.

Under festivalen vil forestillinger, interviews og meget andet blive streamet live online. Læs meget mere her >>

KØB BILLETTER

Video klippet af Christoffer Brekne

 
Lær at anmelde af nogle af de bedste 
Spring Back Academy
Har du talent for at skrive og interesse for kultur og scenekunst? 
Så har du mulighed for at blive en del af Spring Back Academy og blive endnu bedre! 

Her får du lov til anmelde forestillingerne på Spring Forward Festival samtidig med, du bliver undervist af nogle af de bedste anmeldere indenfor dans- og scenekunst: Donald Hutera fra The Times, Sanjoy Roy fra The Guardian, Roslyn Sulcas fra New York Times og Monna Dithmer fra Politiken.

Der er ansøgningsfrist d. 27. februar. Læs mere her >>

 

Hvad sker der på Instagram?
Følg med i forestillinger, produktioner, rejser, spændende besøg og dagligdagen på Bora Bora på vores Instagramprofil @boraboradans.
Og slå jer gerne løs med hashtag #boraboradans, når I er her! 😉

 

BORA BORA KALENDEREN


12.-16. februar
Udstilling: Lysstof – den magiske natur 
 
 
 
 

28.-30. april: 

Spring Forward Festival